Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Η Γαλάζια Γενιά θρηνεί τον πρόωρο χαμό του Μάνου Μανωλάκου!!!


Αγωνιστής! Ιδεολόγος! Ασυμβίβαστος! Έντιμος! Πατριώτης! Μανιάτης! Εξαίρετος οικογενειάρχης! Καλός επαγγελματίας! Προσηλωμένος στις αρχές του! Ποτέ δεν διανοήθηκε να εξαργυρώσει τους αγώνες του παρεκλίνοντας από αυτές, όπως έπραξαν τόσοι άλλοι! Και ήταν το μόνο εύκολο γι' αυτόν εάν ήθελε να αναρριχηθεί στην εξουσία. Αλλά η αναρρίχηση στην εξουσία δεν ήταν για τον Μάνο αυτοσκοπός. Τα "παιδιά" της Ιστορικής Εποχής της ΟΝΝΕΔ, όλοι εμείς που ανεβοκατεβαίναμε εκείνα τα χρόνια στην Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά 2-4 δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Μάνο!

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Εξόδιος Ακολουθία του συναγωνιστή μας Μάνου Μανωλάκου θα ψαλεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στις 12:30'μ.μ. στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Καλό Παράδεισο φίλε Μάνο...

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια ένας άνθρωπος που δεν ντρεπόταν να πει ότι είναι ΔΕΞΙΟΣ με όλο το φορτίο που κουβαλάει αυτή η λέξη (Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια , σεβασμός στις Παραδόσεις, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας, στο ιστορικό μας παρελθόν , σε όλα αυτά δηλαδή στα οποία χρωστάμε την ύπαρξη μας και την αυτοσυνειδησία μας ως λαός). Η επίσημη Ν.Δ. του φέρθηκε άσχημα και αχάριστα καθώς η παρουσία του σε ένα κοινωνικό γεγονός όπως η κηδεία του Γεωργίου Παπαδοπούλου του στοίχισε τη διαγραφή από το κόμμα. Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Ανώνυμος είπε...

την τελευταια δεκαετια ομως ηταν στη χρυση αυγη, να τα λεμε ολλα