Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ο Τάκης Λουκανίδης δεν είναι πλέον μαζί μας... πέρασε στην Ιστορία!!!


Στο Χαϊδάρι είχαμε την τύχη να τον δούμε και να τον ακούσουμε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Ήταν προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο της Ένωσης Μακεδόνων Δυτικής Αττικής.
Ο Μακεδόνας Τάκης Λουκανίδης υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του ελληνικού ποδοσφαίρου, μεγαλουργώντας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της Δόξας Δράμας. Ο Λουκανίδης αγωνίστηκε 50 φορές με τα χρώματα της Δόξας Δράμας σκοράροντας 13 τέρματα ενώ με τον Παναθηναϊκό κατέγραψε 142 συμμετοχές και 59 γκολ.
Με το τριφύλλι στο στήθος πανηγύρισε την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων (1962, 1964, 1965) και ενός κυπέλλου (1967).
Αγωνίστηκε επίσης στον Άρη Θεσσαλονίκης κατακτώντας το Κύπελλο το 1970 ενώ είχε και 23 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος.
Τάκη όσοι σε θαύμασαν στους αγωνιστικούς χώρους για το ήθος και τις αγωνιστικές αρετές σου, αλλά κι εμείς που μεγαλώσαμε ακούγοντας από τους παλαιότερους για εσένα θα σε θυμόμαστε για πάντα.
Είμαι ευτυχής που σε γνώρισα από κοντά, δεν θα ξεχάσω τη χαρά που μου έδωσες και σου έδωσα προσφέροντάς σου τη γραβάτα του Παναθηναϊκού που φορούσα σ’ εκείνη την εκδήλωση των Μακεδόνων τον Μάρτιο του 2014!





























1 σχόλιο:

Kostas Plastiras είπε...

Λυπάμαι συλλυπητήρια στους οικείους του!
Ας είναι κάλο το ταξίδι εκεί στο Παράδεισο των Αγγέλων.