Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Τι θα δείτε στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Ελληνικό!!!


Άνοιξε σήμερα το πρωί τις πύλες της για τους επισκέπτες στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, η καθιερωμένη Έκθεση Αυτοκινήτου Αυτοκίνηση FISIKON 2017
Σε ένα 9ήμερο κορυφαίων επιδόσεων συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και θα παρουσιαστούν τα νέα προϊόντα, οι νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου καθώς και ο πληρέστερος κατάλογος αξεσουάρ και ανταλλακτικών.
Η Έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και θα είναι επισκέψιμη Δευτέρα - Παρασκευή: 15.00 - 21.00 και Σάββατο - Κυριακή: 10.00 - 21.00 με Γενική Είσοδο 6€ αλλά και Μειωμένο Εισιτήριο 3€ για ειδικές κατηγορίες επισκεπτών (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών), ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι Δωρεάν.
Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και αντίστοιχου δικαιολογητικού για τα εκπτωτικά εισιτήρια.



























































2 σχόλια:

Unknown είπε...

Φωτο 22-23-24 Lahoz Speedcar, το καλύτερο παιχνίδι για τον ερασιτέχνη.
Κατασκευάζεται στην Ισπανία από την 10ετία του 1990, μηχανή HONDA, σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, επιταχύνσεις σε ρυθμούς WRC κι ατελείωτη ροπή για ατέλειωτο ντρίφτ..
Είχα την τύχη να το απολάυσω με φίλους σε χωμάτινη πίστα των Αφιδνών όπου στα πηδάλια βρισκόταν ο Τζίγγερ οδηγώντας το Speedcar στο όριο οργώνοντας την πίστα.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 η τιμή του ήταν μεταξύ 4.000.000-5.000.000 δρχ (12.000 euro), τώρα δέν ξέρω άν εισάγεται και τί τιμή έχει πάντως τα καινούρια εξελιγμένα "Lahozάκια" αξίζουν τα λεφτά τους έως το τελευτάιο ευρώ.

Ifigenia Bourneli είπε...

Πολύ καλό άρθρο εκαι τέλειες φωτογραφίες! ψάχνω το τελευταίο διάστημα να αγοράσω ένα νέο αμάξι και σκέφτομαι έντονα το audi e-tron https://www.audi.gr/gr/web/el/models/tron/audi-e-tron.html και θα ήθελα να κάνατε ένα αφιέρωμα στο συγκεκριμένο αμάξι!