Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Από τον Κάμπο στη Σάνταβα πλάι στο φαράγγι Κοσκάρακας του Ταϋγέτου!!!


Αμέτρητα είναι τα ταξίδια που έχουμε πραγματοποιήσει στην Καρδαμύλη και την ευρύτερη περιοχή της Μάνης. Η συνήθης διαδρομή από και προς την Καλαμάτα είναι από το γεφύρι της Κοσκάρακας του ομώνυμου χειμάρρου του Ταϋγέτου. Υπάρχουν όμως άλλες δυο κάθετες διαδρομές που παρακάμπτουν το γραφικό γεφύρι και είναι εξίσου γραφικές ίσως και συντομότερες. Η μια είναι από τους Δολούς που σας παρουσιάσαμε στο προηγούμενο οδοιπορικό και η άλλη είναι Κάμπος - Σάνταβα και αντίστροφα, που σας παρουσιάζουμε σήμερα. Πρόκειται για μια διαδρομή κατά την οποία κινείσαι παράλληλα στο φαράγγι της Κοσκάρακας έως την εκβολή του χειμάρρου στη θάλασσα της Σάνταβας, περνώντας από το Πλάτωμα και βλέποντας απέναντι τη Μεγάλη Μαντίνεια. Περισσότερα στοιχεία για τις περιοχές θα βρείτε ανοίγοντας τους συνδέσμους. Όπως βλέπετε, οι ανησυχίες και οι αναζητήσεις μας συνεχίζονται... και θα συνεχίζονται έως ότου ανακαλύψουμε την Τέλεια Διαδρομή! Γιατί όπως ίσως γνωρίζετε, έχουμε δηλώσει εραστές του αυτοκινήτου και της αυτοκίνησης και για εμάς μάλλον έχει περισσότερη σημασία το ταξίδι και η διαδρομή απ' ότι ο προορισμός!!! 






























































































































3 σχόλια:

nestor είπε...

Es waere schön (und nützlich) , wenn es zu manchen Bildern einen Text gibt, so dass ich die Kichen auch finden kann.
nestor@messinia.de

BENEAS GEORGIOS είπε...

Είναι φωτογραφίες από την μικρή διαδρομή 5 χιλιομέτρων στη Δυτική Μάνη που ενώνει το χωριό Κάμπος με την παραλία της Σάνταβας.
Ενδιάμεσα περνάς από το χωριό Πλάτωμα και λίγο πιο κάτω βλέπεις απέναντι την Μεγάλη Μαντίνεια και στο βάθος την Καλαμάτα.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε σας που προβάλλεται την ομορφιά
αυτού του τύπου!!!!!!!