Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Επιτέλους παραδίδεται το πρώτο τμήμα του Περιφερειακού της Καλαμάτας!!!


Όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Καλαμάτας: "Με ταχύτητα εξελίσσονται οι εργασίες για την κατασκευή του περιμετρικού Καλαμάτας. Η πληροφόρηση που υπάρχει, είναι ότι μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2016 το αργότερο θα έχει δοθεί σε κυκλοφορία ο περιμετρικός μέχρι τον κόμβο που οδηγεί στην Αρτέμιδος."

Έπειτα από την παράδοση αυτού του τμήματος, οι ταξιδιώτες από Αθήνα δεν θα εξέρχονται στον κόμβο προς Μεσσήνη - Πύλο ή Καλαμάτα (Praktiker), που τελειώνει έως σήμερα ο αυτοκινητόδρομος του ΜΟΡΕΑ, αλλά θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και θα εξέρχονται σε πρώτη φάση στον κόμβο του Καρέλια ή στον κόμβο της Αρτέμιδος! 

Βέβαια, όπως όλοι περιμέναμε σύμφωνα με τον συνήθη επικοινωνιακό καταιγισμό των υπευθύνων του Υπουργείου, της κατασκευάστριας εταιρείας και των τοπικών μέσων επικοινωνίας, το Φθινόπωρο θα παραδιδόταν ο περιμετρικός στο σύνολό του, ενώ από τα μέσα Ιουλίου θα είχε παραδοθεί ο πρώτος κόμβος στου Καρέλια...

Τώρα, περιμένουμε τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την ανακοίνωση, να παραδοθεί έως την Αρτέμιδος, όσο για την ολοκλήρωση του έργου να είστε βέβαιοι ό,τι και να λένε, πως πάμε για του χρόνου...

Ας είναι όμως κι έτσι... Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο και χαλάλι εντέλει η αναμονή... Φτάνει να μην ξανά διαψευσθούν οι προσδοκίες μας!














1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

10 Νοέμβρη αύριο κι ακόμα περιμένουμε τους ΨΕΥΤΕΣ να τον παραδώσουν....