Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Εργασίες τοποθέτησης, συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών και ηλιακών στη Μεσσήνη!!!


Τι επιχείρηση να ανοίξω μέσα στην κρίση; Η κρίση ως ευκαιρία! Η κρίση γεννά ευκαιρίες! Αυτοί είναι κάποιοι από τους τίτλους βαθυστόχαστων αναλύσεων στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας…
Όσο περισσότερο βουλιάζουμε στην ύφεση, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει το κύμα φυγής από τα μεγάλα αστικά κέντρα προς την επαρχία. Είναι γεγονός πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι για να αντιμετωπίσουν την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που έχει ριζικά αλλάξει τη ζωή μας επιστρέφουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Μιλάμε για μια μορφή αντίστροφης μετανάστευσης από αυτή που σήμανε η αστυφιλία, καθώς στις μέρες μας η επαρχία συχνά προσφέρει καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης με χαμηλότερο κόστος ζωής.
Παράλληλα, αυτή η επιλογή δίνει νέα ώθηση και ευκαιρίες ανάπτυξης στην επαρχία που τα προηγούμενα χρόνια μαράζωνε και είχε κατακλυστεί από εξωτερικούς οικονομικούς μετανάστες.
Ένας από αυτούς που επέστρεψαν στο χωριό μας αναζητώντας ευκαιρίες καθιέρωσης είναι και ο Βασίλης Ντουμάνης, που τα προηγούμενα χρόνια δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στην πρωτεύουσα.
Το τελευταίο διάστημα εγκαταστάθηκε οικογενειακώς, μόνιμα στην Ανάληψη Μεσσήνης και είναι στη διάθεσή σας για εργασίες τοποθέτησης, συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών, ηλιακών και παρεμφερών εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Μεσσήνης και Καλαμάτας.
Καλού - κακού, αποθηκεύστε το τηλέφωνό του για ώρα ανάγκης: 697-2440685



Δεν υπάρχουν σχόλια: