Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Απελευθέρωση "πυρηνικής ενέργειας" στην ατμόσφαιρα της Μεσσηνίας!!!


Ξυπνήστε πρωί-πρωί τον ευαισθητοποιημένο υπουργό Τσιρώνη που η μόνη του έννοια είναι ο Κυπαρισσιακός κόλπος και ανεβάστε τον στο όρος Ιθώμη για να δει τι θα πει Πυρηνική Ενέργεια! Τριάντα χιλιόμετρα νέφος από την ΒΙΠΕ Μελιγαλά που ενώνεται με αυτό των πυρηνελαιουργείων της Καλαμάτας και συνεχίζει στον Μεσσηνιακό κόλπο για να γίνει ορατό στη Δυτική Μάνη! Δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να γίνει η αιτία να απολέσει η Καλαμάτα την ευκαιρία να γίνει Πολιτιστική Πρωτεύουσα! Σήμερα το πρωί ταξιδεύαμε παράλληλα με τη νεφογραμμή. Από την Ανάληψη ως την Αρχαία Μεσσήνη. Το σκηνικό έμοιαζε λες και ήταν βγαλμένο από ταινία θρίλερ. Η απορία των ξένων έκδηλη. Η αγανάκτηση των ντόπιων εμφανής. Η απάθεια των υπηρεσιακών παραγόντων εξοργιστική. Ε και, το ξέρουμε, τι να κάνουμε... 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!    

















2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πραγματικό αίσχος για την περιοχή μας. Οι Κρατούντες μόνο την ψήφο μας θέλουν για την υγεία των Δημοτών πέρα βρέχει. Ντροπή τους. Αλλά θα ήθελα η υγεία αυτών να τρωθεί πρώτα. Η Θεία Δίκη να τους ανταμείψει κατάλληλα για την αδιαφορία τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Από το να έχεις μια τέτοια ρυπογόνο επιχείρηση στον τόπο σου για να δουλεύουν Βούλγαροι, την στέλνεις στη Βουλγαρία γλιτώνοντας και την παράλογη ελληνική φορολογία... Άντε στο καλό!!!!!!!