Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Έκθεση με Μεσσηνιακά προϊόντα στο Περιστέρι 15 - 18 Απριλίου!!!


Η Έκθεση Ελλάδος Γεύση πραγματοποιείται από 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για πρώτη φορά!

Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός είναι τα 3 βασικά μας υλικά και με αυτά θα φέρουμε μια Γεύση από Ελλάδα στο πιάτο σας!

Ο Δήμος Μεσσήνης συμμετέχει σε αυτή την έκθεση με σκοπό να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα και να προωθήσει τουριστικά την περιοχή, τονώνοντας παράλληλα την τοπική επιχειρηματικότητα. Άλλωστε η οικονομία του Δήμου Μεσσήνης βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην αγροτική παραγωγή.
Στην έκθεση συμμετέχουν πολλές επιχειρήσεις, Περιφέρειες και δήμοι από όλη την Ελλάδα και αναμένεται να την επισκεφθεί μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών αλλά και απλών ανθρώπων, ενώ θα υπάρχει και δημοσιογραφική κάλυψη από μέσα πανελλαδικής εμβέλειας.
Στην εν λόγω έκθεση έχουν κληθεί από τη δημοτική αρχή Μεσσήνης τοπικοί επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μεταποιητικών μονάδων για να προβάλουν τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους στο περίπτερο του δήμου. Η ενοικίαση του περιπτέρου θα κοστίσει 1.759 ευρώ και ήδη η δαπάνη έχει εγκριθεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Όσοι συμμετέχουν ή την επισκεφθούν θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν μαγειρικές από όλες τις περιοχές της χώρας, τις οποίες θα ετοιμάζουν εκείνη την ώρα εξειδικευμένοι σεφ. Επίσης, στο πλαίσιο της έκθεσης θα γίνει ένα κεντρικό συνέδριο με θέμα την περιφερειακή ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να συναντηθούν και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες με προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι συμπατριώτες μας που κατοικούν στην Αθήνα, ας προγραμματίσουν να την επισκεφθούν από την Παρασκευή 15 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 18 Απριλίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.
Η φωτογραφίες που βλέπετε είναι από την έκθεση Μεσσηνιακών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης από τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες της πόλης όσο διαρκούσε ο 11ος Μαραθώνιος















































Δεν υπάρχουν σχόλια: