Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο Χάρης Πανόπουλος Υποψήφιος Σύνεδρος για το 10ο Συνέδριο της ΝΔ!!!


Ο παλιός φίλος και συναγωνιστής τη δεκαετία του '80 στην ΟΝΝΕΔ Χαϊδαρίου, Χαράλαμπος (Χάρης) Πανόπουλος είναι υποψήφιος Αντιπρόσωπος (Σύνεδρος) της Β5 Νομαρχιακής Οργανώσεως για το 10ο Εθνικό Συνέδριο της Ν.Δ. και ζητά την ψήφο μας στις εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής. Ως γνωστόν στη Β5 Νομαρχιακή ανήκουν οι Τοπικές Οργανώσεις Αγίων Αναργύρων, Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Ιλίου, Καματερού, Περιστερίου, Πετρουπόλεως και Χαϊδαρίου, των οποίων τα μέλη ψηφίζουν για την εκλογή Συνέδρων. Σας παρουσιάζω έναν σύντομο χαιρετισμό του και εύχομαι να ευοδωθούν οι προσδοκίες του!  

Φίλες και Φίλοι,
Οι καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά επιδεινώνονται διαρκώς με τις προκλήσεις να μην περιορίζονται σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο αλλά να αφορούν άμεσα ακόμα και την εθνική μας κυριαρχία. Βρισκόμαστε σε μια μεταβαλλόμενη εποχή όπου η χώρα μας ολισθαίνει διαρκώς τείνοντας να γίνει η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα του τρίτου κόσμου. Το λάθος της ιστορίας, με την ονομασία ΣΥΡΙΖΑ, με τις ιδεοληψίες και τους τυχοδιωκτισμούς του, θέτει την χώρα στο περιθώριο αντιτάσσοντας τον λαϊκισμό στη θέση της λογικής.
Υπό το πρίσμα αυτό και αισθανόμενος την ανάγκη να συνεισφέρω στην διαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας που θα οδηγήσει την χώρα σε μια νέα εποχή, θέτω υποψηφιότητα για τη θέση του συνέδρου στο 10ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Με παρακαταθήκη τους κοινούς μας αγώνες χρόνων και θεωρώντας υποχρέωσή μου την ενίσχυση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, διεκδικώ την ψήφο της γενιάς μου και ζητώ από τους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να με στηρίξουν στην προσπάθεια αυτή.

Με τιμή
Πανόπουλος Χαράλαμπος (Χάρης)


Δεν υπάρχουν σχόλια: