Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ο "ΙΑΒΕΡΗΣ" στο Χαϊδάρι!!!


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/1 σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης από τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Motobohemes, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαϊδαρίου. Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Τάσος «Ιαβέρης» Μαρκουίζος, γνωστός επαγγελματίας οδηγός αγώνων αυτοκινήτου.
Από τη Δημοτική Αρχή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, Αντιδήμαρχοι και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος υπογράμμισε την συμβολή που οφείλει να έχει ο Δήμος στη διαπαιδαγώγηση των οδηγών. Αναφέρθηκε στο τεράστιο πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων και κυρίως στις αιτίες του, όπως η έλλειψη οδηγικής παιδείας, οι κακοτεχνίες στους δρόμους και η κακοσυντήρηση των μέσων μεταφοράς που οξύνθηκε λόγο κρίσης.
Οι διοργανωτές, τέλος, μοίρασαν στο πολυπληθές ακροατήριο ένα εγχειρίδιο οδήγησης του κ. Τάσου Μαρκουίζου.

To MotoBohemes Club μεταξύ άλλων αναφέρει: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ιαβέρη (Τάσο Μαρκουίζο) για τη χθεσινή (27/01/16) ομιλία στο σεμινάριο που διοργανώσαμε με θέμα: "Οδική Συμπεριφορά & Ασφαλής Οδήγηση".
Επίσης το δήμο Χαϊδαρίου για την παραχώρηση της αίθουσας, την παρουσία του κ. Δημάρχου και των Αντιδημάρχων και την όλη βοήθειά τους στην εκδήλωσή μας.
Τέλος, ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ήταν μία επιτυχημένη βραδιά κι εμείς δίνουμε μία υπόσχεση:
Θα προσπαθούμε πάντα για το καλλίτερο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: