Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η Βασιλόπιτα της Ένωσης Νέας Περάμου - Μεγάρων!!!


Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Μπασκετική γιορτή του Συλλόγου μας στο κλειστό γυμναστήσριο "Γ. Τσαλδάρης" με κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το Νέο Έτος.
Στην γιορτή έδωσε το παρόν πολύς κόσμος ο οποίος είχε την τύχη να δει τα παιδιά των ακαδημιών της "Ένωσης" και της "Ν.Ε.Μ." να αγωνίζονται σε ένα πολύ όμορφο φιλικό με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες.
Την γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Αντιπροσωπεία της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. η οποία αποτελείτο από τους ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΣΑΚΟΤΑ (Τζένεραλ Μάνατζερ της ΑΕΚ και ο προπονητής του Πρωταθλήματος 2002 της "Βασίλισσας"), ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ) και οι νεαροί διεθνείς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ και ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΑΡΙΑΝΟΣ,
Ο Παλιός παίκτης της Α.Ε.Κ. του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας Νίκος Χατζής,
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης 2015 με την Εθνική Ομάδα των Έφηβων και πρώην παίκτης της ομάδας μας Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς,
Ο Κος Νικόλαος Στρατουδάκης, ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά στον αθλητισμό αλλά και γενικότερα στον τόπο μας, οι οποίοι και τιμήθηκαν για την προσφορά τους.
Ο σύλλογος τίμησε επίσης και τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ Κο Μάκη Αγγελόπουλο για την προσφορά του στο Σύλλογό μας.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων, κος Σταμούλης Γρηγόρης
Ο τέως Δήμαρχος Μεγαρέων και νυν Δημοτικός Σύμβουλος - Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Μαρινάκης Ιωάννης
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μεγάρων, κος Μουσταϊρας Παναγιώτης
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Περάμου, κος Δημοσθένης Λιώτας
Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μεγαρέων, κα Μαυροειδή Βανέσσα, κος Φωτίου Σταύρος
Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι παράγοντες Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων της Νέας Περάμου.
Την πίτα μας αλλά και τον σύλλογο ευλόγησε ο πατήρ Αριστομένης.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όλη την οικογένεια της Α.Ε.Κ., για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας και την συμμετοχή της αντιπροσωπείας της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. στην μπασκετική γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
Η παρουσία της Α.Ε.Κ. πρόσθεσε αίγλη και λάμψη στην εορταστική εκδήλωσή μας και ικανοποίησε τον ΝεοΠεραμιώτικο κοινό, που έχει μεγάλη αγάπη και ευαισθησία για την Α.Ε.Κ. καθώς μας συνδέουν οι αλησμόνητες χαμένες πατρίδες.
Στην γιορτή μας ο σύλλογος τίμησε επίσης τους γιατρούς της ομάδας κ.κ. Γιώργο Σκιαδόπουλο, Παναγιώτη Μπαρλά, Γιώργο Γιουρμετάκη και τον παλιό παίκτη της ομάδας Ευάγγελο Ρωμανό.
Στο τέλος της γιορτής ο κόσμος κεράστηκε από τον μπουφέ που είχε σνακς και αναψυκτικά και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας μοίρασαν παιχνίδια σε όλα τα παιδιά.
Η πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων, ευχαριστούν όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή μας και τους εύχονται ολόψυχα Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένο και Δημιουργικο το 2016, γεμάτο Υγεια Χαρά και Τύχη.
Την εκδήλωση κάλυψε δημοσιογραφικά η Εφημερίδα "Αιχμή".

ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ - ΜΕΓΑΡΩΝ




















Δεν υπάρχουν σχόλια: