Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Με ευχάριστες εκπλήξεις οι βραβεύσεις μαθητών και φοιτητών στα ΕΛΠΕ σήμερα!!!


Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συνεχίζει και φέτος την πολυετή παράδοση της αναγνώρισης και επιβράβευσης της προσπάθειας των παιδιών των εργαζομένων μας για την κατάκτηση της αριστείας.
Επιβραβεύουμε τα παιδιά των εργαζομένων μας στις Εταιρείες του Ομίλου, ΕΛΠΕ, ΕΚΟ, ΕΚ και ΑΣΠΡΟΦΟΣ που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους, κατά την προηγούμενη εκπαιδευτική περίοδο, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, τα παιδιά των εργαζομένων στην ΕΛΠΕ και την ΑΣΠΡΟΦΟΣ που αρίστευσαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας, κατά το έτος 2015.
O Όμιλος δίνει ιδιαίτερη αξία στις εκδηλώσεις αυτές που προάγουν την αριστεία και δίνουν μηνύματα στα παιδιά για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για διάκριση και επιτυχίες και να βάζουν στόχους, τους οποίους με προσήλωση και επιμέλεια να επιτυγχάνουν.
Μέσω των εκδηλώσεων αυτών, αναγνωρίζεται η ευγενής προσπάθεια των παιδιών μας για ένα καλύτερο μέλλον, επιβραβεύεται και ενισχύεται η Αριστεία και, ταυτόχρονα, αναγνωρίζεται η στήριξη των γονέων-εργαζομένων του Ομίλου μας, που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών τους.

Η εκδήλωση απονομής βραβείων για τα παιδιά των εργαζομένων στο νομό Αττικής πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου και επιφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, που τις καταχειροκρότησαν.
Η πρώτη έκπληξη ήρθε από το στόμα του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γρηγόρη Στεργιούλη που για πρώτη φορά δημόσια ανήγγειλε την δημιουργία του HELPe Village στη Χίο.
Πρόκειται για ένα χωριό φιλοξενίας χιλίων μεταναστών που τα έξοδα κατασκευής και φιλοξενίας θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η εταιρεία και θα καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων έως ότου βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.
Την προσπάθεια θα πλαισιώσουν εθελοντές εργαζόμενοι από όλες τις εταιρείες του ομίλου στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια και ζήτησε να την στηρίξουν με κάθε τρόπο όλοι οι εργαζόμενοι.
Η δεύτερη έκπληξη ήταν ο κύριος ομιλητής της σημερινής εκδήλωσης. Ως είθισται, κάθε χρόνο επιλέγεται μια προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους για να απευθυνθεί στα παιδιά που βραβεύονται για τις επιτυχίες τους στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Φέτος, στους μικρούς μας Πρωταθλητές μίλησε ένας σπουδαίος Έλληνας Πρωταθλητής που διέπρεψε σε Εθνικό και Συλλογικό επίπεδο, ως παίκτης και ως προπονητής, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη Γιαννάκη!!!
Τη σημερινή εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. κ. Ευστάθιος Τσοτσορός και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Διευθύνων Σύμβουλος, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι όλων των θυγατρικών, οι Γ. Διευθυντές του Διυλιστηρίου, η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.
Μετά τις ομιλίες και την απονομή των επαίνων ακολούθησαν πλούσια κεράσματα.

Το επόμενο Σάββατο σειρά έχει η Θεσσαλονίκη!!!

Σήμερα για εμάς έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος παρουσίας σε αυτές τις εκδηλώσεις αφού και τα τρία παιδιά της οικογένειας επί σειρά ετών βραβεύονταν για τις επιδόσεις τους. Λίγο πριν την αποφοίτηση της Σταυρούλας από το Πολυτεχνείο και της Βασιλικής που είναι στη μέση των σπουδών της, ο Παναγιώτης, ο μικρότερος της οικογένειας, είναι πλέον και αυτός φοιτητής της Νομικής. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην εταιρεία μας που όλα αυτά τα χρόνια ήταν συμπαραστάτης στην προσπάθειά μας!!! 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!






































Δεν υπάρχουν σχόλια: