Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

3o ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΕΣΘΗΣ"


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΕΣΘΗΣ» και τα μέλη του, διοργανώνουν ένα ακόμα Bazaar Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 10 έως και το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», (Δημαρχείου & Κουντουριώτου, στο Αιγάλεω, έναντι Κολυμβητηρίου και κοντά στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΑΙΓΑΛΕΩ».

Πιστεύουμε πως παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας στις λαϊκές γειτονιές που ζούμε, δεν έχει χαθεί η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Το γκρίζο και το σκοτεινό δεν υπάρχει. Γεμίζουμε τη ζωή μας χρώματα και τη προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.
Σε πείσμα όμως, αυτών που υπαγορεύουν την απομόνωση, οι άνθρωποι του μόχθου δείχνουν και πάλι τα αντανακλαστικά τους, την αλληλεγγύη τους, την διάθεση για προσφορά.
Κάθε χρόνο μας συγκινεί η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε με το υστέρημά μας όσους το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμάς, να τους στηρίξουμε υλικά και ψυχολογικά. Δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν ήδη στο κάλεσμα για την συγκέντρωση ειδών που διατέθηκαν προς πώληση. Γνωστοί επαγγελματίες της αγοράς, αλλά και ανώνυμοι οικογενειάρχες μας συγκίνησαν πραγματικά. Συγκινητική είναι και η προσφορά των μελών του Συλλόγου μας που μόνοι τους δημιούργησαν πολύ όμορφα αντικείμενα, χριστουγεννιάτικα και μη και τα προσέφεραν αφιλοκερδώς στο Bazaar για να βοηθήσουν στο σκοπό μας.
Και η προσφορά συνεχίζεται.
Οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει κανείς, είναι για μας ένα χαρούμενο μήνυμα.
Ελάτε να αγοράσετε τα δώρα σας από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αλληλεγγύης. Επίσης δεχόμαστε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: