Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

7 χρόνια φαγούρα...


Επτά χρόνια. Κάτι συμβαίνει τελικά με αυτό το επτά. Οι χούντες πέφτουν στα επτά χρόνια, οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης αλλάζουν στα επτά χρόνια, οι γάμοι αντιμετωπίζουν κρίσεις στα επτά χρόνια, συνεργασίες και συνεταιριλίκια τερματίζονται άδοξα στα επτά χρόνια και ας ελπίσουμε ότι και τα μνημόνια θα αποτελέσουν παρελθόν οσονούπω με τη συμπλήρωση επτά χρόνων.
Όμως φίλες και φίλοι σήμερα συμπληρώνονται επτά χρόνια από την πρώτη διαδικτυακή εμφάνιση αυτού του blog και δεν σας κρύβω ότι πλέον δεν υπάρχει η θέρμη του ξεκινήματος. Θες η συσσωρευμένη απογοήτευση, θες τα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά αδιέξοδα, θες ότι απευθυνόμαστε εις ώτα μη ακουόντων, θες ότι θυσιάζουμε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μας, όλα αυτά και άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης μας κάνουν να αναθεωρούμε τις αρχικές μας σκέψεις.
Κι εκεί που λέμε να γράψουμε τον επίλογο, έρχονται τα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Το 2015 μπορώ να πω πως ήταν η χρονιά της αναγνώρισης και της καθιέρωσης. Η χρονιά των ρεκόρ που έρχονταν το ένα μετά το άλλο. Γιατί όπως και να το κάνουμε μια διαδικτυακή παρουσία που δεν έχει σκοπό το κέρδος είναι πολύ σημαντικό να έχει φτάσει τις 9.000 επισκέψεις την ημέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρόλο που οι αναρτήσεις έχουν μειωθεί αισθητά σε σχέση με το παρελθόν.
Για άλλη μια φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Ο επι-δεξιος (ψάλτης) συνεχίζει με πολλές εικόνες και λίγα λόγια, ουσίας ή ανούσια, εσείς θα το κρίνετε αυτό!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ .
Υ.Σ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΓΚ