Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Όαση δροσιάς και πανδαισία χρωμάτων στον περίβολο του Αγίου Ανδρέα στο Χαϊδάρι!!!


Αυτό που ίσως δεν έχουμε καταλάβει όλοι μας είναι ότι πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή των μεγάλων απαιτήσεων που είχαμε από τους δημόσιους φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ή θα πρέπει να συμβιβαστούμε στη μιζέρια μας και στη στασιμότητα ή θα πρέπει να αναλάβουμε ως ιδιώτες πρωτοβουλίες, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, την ποιότητα της ζωής μας.
Οι συμπολίτες μας που περνούν έξω από τον Άγιο Ανδρέα στη συνοικία του Ελαιώνα θα καταλάβουν αμέσως τι εννοώ βλέποντας τους κήπους, τον ανθώνα και τα πλατάνια.
Όλα αυτά έγιναν με πολλή αγάπη και πολύ κόπο από τους υπεύθυνους του ναού και με την ιδιαίτερη φροντίδα του εφημέριου π. Βλάσιου Φιλιππόπουλου.
Βέβαια, σε διάφορα άλλα σημεία της πόλης, πολλοί είναι αυτοί οι κάτοικοι, οι καταστηματάρχες, οι ιδιωτικές εταιρείες κ.λ.π. που καταβάλλουν ανάλογες προσπάθειες για τον καλλωπισμό της και την καθαριότητα.
Κάποιοι όμως δεν σέβονται αυτή την προσπάθεια και από τη στιγμή που δεν είναι διατεθειμένοι να προσθέσουν κάτι στην πόλη, τουλάχιστον ας μην αφαιρούν…

Φίλες και φίλοι, 1η Σεπτεμβρίου σήμερα. Αρχή της Ινδίκτου. Καλή εκκλησιαστική χρονιά, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο! 





























Δεν υπάρχουν σχόλια: