Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Η Δάφνη Δαφνίου και ο Δίας Χαϊδαρίου σας προσκαλούν!!!


Γιορτή Ακαδημιών & Καλοκαιρινό Camp

Άλλη μια άκρως επιτυχημένη αθλητική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Ο Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου και ο Δίας Χαϊδαρίου κάνουμε από κοινού άλλο ένα σταθερό βήμα μπροστά, σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον για όλους μας, αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με σοβαρότητα και μεθοδικότητα και εργαζόμαστε σκληρά όλοι μαζί από κοινού, Διοίκηση - Προπονητές - Αθλητές - Γονείς, να φέρουμε τους συλλόγους, εκεί που τους αξίζει.
Ολοκληρώνουμε έτσι την φετινή αγωνιστική περίοδο, οργανώνοντας έναν εορταστικό επίλογο που να αφήνει σε όλους μας και πολύ περισσότερο στα παιδιά μας, την πιο γλυκιά γεύση πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Η καλοκαιρινή γιορτή των Ακαδημιών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα έναρξης 19:30

Επί πλέον, τα Δ.Σ των συλλόγων, σε συνεννόηση με τον Τεχνικό Διευθυντή και τους προπονητές των Ακαδημιών, διοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά το καλοκαιρινό camp. Μέσα από ένα πρόγραμμα ατομικής τεχνικής προσαρμοσμένο στις ανάγκες των αθλητών, στοχεύουμε στην βελτίωση των τεχνικών τους δεξιοτήτων, της ενδυνάμωσής τους και τελικά τη ένταξή τους στην αθλητική φιλοσοφία μέσα από αυτό που αγαπούν περισσότερο.
Toκαλοκαιρινό camp θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες-περιόδους από την Δευτέρα 22 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Ο κάθε αθλητής μπορεί να συμμετέχει σε όσες περιόδους επιθυμεί, μετά από δήλωση του στην Γραμματεία του συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε εδώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: