Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δημήτρη μαζί!!!


Μακάρι κανείς να μην ήταν αναγκασμένος να βιώσει καταστάσεις υγείας που απειλούν τη ζωή νέων ανθρώπων, αλλά δεδομένου ότι δεν υπάρχει επιλογή σε αυτό, ο καλύτερος τρόπος να το περάσεις «αν σου τύχει» είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους και φίλους στους οποίους μπορείς να βασίζεσαι. 
Ο Δημήτρης Νινιός μπορεί να αισθάνεται αυτή τη ζεστασιά και επιπλέον δύναμη στις δύσκολες στιγμές που περνάει τα τελευταία χρόνια και μάλιστα εκτός από την ηθική στήριξη θα έχει και υλική βοήθεια, που είναι βέβαια κι αυτή ιδιαίτερα αναγκαία.
Με πρωτοβουλία του Αίαντα, της ομάδας με την οποία είχε για αρκετά χρόνια συνδέσει το όνομά του, ως πρωτοκλασάτος επιθετικός, το ποδόσφαιρο θα ενώσει τις δυνάμεις του για το Δημήτρη. 
Πιο συγκεκριμένα θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού φιλικός αγώνας ανάμεσα στη Μαύρη Θύελλα και επίλεκτους παίκτες από το νομό. 
Τη μεικτή αυτή ομάδα θα κατευθύνει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος και θα είναι όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτική από σωματεία της ΕΠΣΜ και ανταγωνιστική προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συνάντησης κόντρα στην Καλαμάτα.
Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια (κοστίζουν 2 ευρώ) και κάθε άλλη συνεισφορά θα ενισχύσουν οικονομικά το Δημήτρη, μαζί με τις ευχές όλων να βγει νικητής στη δύσκολη μάχη της ζωής… 


Δεν υπάρχουν σχόλια: