Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς!!!


Ανανεωμένη και όπως πάντα πολύ λουλουδένια ξεκίνησε και φέτος η 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. 
Από τις 22 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου από τις δέκα το πρωί έως τις δέκα το βράδυ στο Άλσος Κηφισιάς "Δημήτρης Ζωμόπουλος" μας καλεί να την ανακαλύψουμε ξανά.
Η ιστορική Ανθοκομική Έκθεση που όλοι μας έχουμε επισκεφτεί ως παιδιά, φέτος αλλάζει με σκοπό να αναδείξει την ευζωία που μας προσφέρουν τα άνθη και τα φυτά, να προτείνει νέες εμπειρίες στους επισκέπτες της και να αποτελέσει μια ευχάριστη ανοιξιάτικη βόλτα για όλη την οικογένεια.
Σε έκταση 20 στρεμμάτων με ανανεωμένη διάταξη του χώρου και με τη συμμετοχή 70 ανθοπαραγωγών, η 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μάς υποδέχεται με περισσότερα από 2.000 είδη φυτών, μυρωδικών και βοτάνων. Οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι του Δήμου Κηφισιάς μάς συμβουλεύουν πώς να φτιάξουμε τον κήπο ή την βεράντα, ποιά φυτά να επιλέξουμε και πώς να τα περιποιηθούμε.
Κάθε μέρα στην Έκθεση θα υπάρχουν διαφορετικά δρώμενα, όπως ομιλίες για τη φύση, μαγειρέματα με φρέσκα μυρωδικά στην υπαίθρια κουζίνα, ψυχαγωγία με διαδραστικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις.
Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου είναι 1,5 € με απεριόριστες επισκέψεις από Δευτέρα έως Πέμπτη.







Δεν υπάρχουν σχόλια: