Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

"Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά" Ημερίδα στην Καλαμάτα!!!


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,  ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Οριστικοποιήθηκε, μετά την αναβολή λόγω των εκλογών, η πραγματοποίηση της ¨Ημερίδας – Σεμιναρίου¨ που διοργανώνει η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, τελεί δε υπό την αιγίδα της Β/θμιας και της Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαμάτας.
Η εκδήλωση έχει οριστεί να γίνει την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο ¨Αλέξανδρος Κουμουνδούρος¨, με τον τίτλο ¨Η Νεολαία Πρωτοπορεί στον Αγώνα κατά των Αναβολικών¨. Συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι έχουν κληθεί και θα μιλήσουν – εκτός από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κύριο Χρυσόστομο και το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα – διακεκριμένα στελέχη της πολιτικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας. Συγκεκριμένα θα απευθύνουν χαιρετισμό οι υπουργοί Γιάννης Πανούσης και Σταύρος Κοντονής, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο γενικός γραμματέας, πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοτζάς και οι διευθυντές της Β/θμιας και της Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαμάτας Ιωάννης Πλατάρος και Νικόλαος Κλάδης.
Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει η ¨Ημερίδα – Σεμινάριο¨ καθώς θα υπάρξουν εξειδικευμένες εισηγήσεις για το καυτό θέμα των αναβολικών από την πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Αντιντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ), καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία Χαρά Σπηλιοπούλου, τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Ιωάννη Σταματόπουλου, τον εθνικό προπονητή του ΣΕΓΑΣ Δημήτρη Ευαγγελόπουλο και τον γιατρό πνευμονολόγο Τάκη Γεωργακόπουλου.
Προηγούμενα θα γίνει απονομή επάθλου της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ στον μεγάλο Έλληνα πρωταθλητή Λούη Τσάτουμα, για τις σπουδαίες επιτυχίες του σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο και, κυρίως, για την εξαίρετη επίδοσή του 8.66μ, στο άλμα εις μήκος, που μάλιστα έχει πραγματοποιήσει στην Καλαμάτα.      
Μετά το πέρας των ομιλιών των εισηγητών, όσοι από τους παραβρισκόμενους το επιθυμούν, θα μπορούν να διατυπώνουν τις απόψεις τους και να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εισηγητές.
   



Δεν υπάρχουν σχόλια: