Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Μαθητικός διαγωνισμός μαγειρικής και... αγάπης!!!


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου ο πρώτος διασχολικός διαγωνισμός μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της πόλης, με σκοπό την ενίσχυση του Χριστοδούλειου Ιδρύματος.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές όλων των βαθμίδων μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους, παρασκευάζοντας παραδοσιακές, μοντέρνες και πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής.
Ο συμπολίτης μας Γιάννης Μπαξεβάνης, γνωστός Chef, μαζί με άλλους διάσημους Chef, δημοσιογράφους και διατροφολόγους, όπως οι: Κική Τριανταφύλλη, Τάσος Ζηζόπουλος, Τάσος Τυρρανόπουλος, Στέλιος Μαστοράκος, Βασίλης Μαργαρίτης, Βασίλης Φλεσιόπουλος, Άρτεμις Τζίτζη και Ευάγγελος Ζουμπανέας, έκριναν και βράβευσαν τις δημιουργίες των παιδιών.
Η χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου μας βοήθησε να μπούμε στο πνεύμα των εορτών με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές με όλες αυτές τις υπέροχες γεύσεις, με συνοδεία κρασιού για τους μεγάλους και χυμών για τους μικρούς μας φίλους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Προέδρος του Δ.Σ. του Χριστοδούλειου κος Γεώργιος Χριστοφοράκης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κος Μιχάλης Σελέκος, οι Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος εκπαιδευτικών της πόλης μας.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!






































Δεν υπάρχουν σχόλια: