Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

1η διεθνής συνάντηση ακροβατικών ελιγμών αλεξίπτωτου πλαγιάς στην Καλαμάτα!!!


Αυτό το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Οκτωβρίου 2014, η Αερολέσχη Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, διοργανώνει την πρώτη διεθνή συνάντηση ακροβατικών ελιγμών αλεξιπτώτου πλαγιάς (παραπέντε) στην Καλαμάτα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πτήσεις και ακροβατικούς ελιγμούς από κορυφαίους Έλληνες αεραθλητές, όπως επίσης και από τους παγκόσμιους πρωταθλητές Richard Gallon από τη Γαλλία και Raul Rodriguez από την Ισπανία.

Οι πτήσεις θα γίνουν και τις δύο μέρες (Σάββατο και Κυριακή) από τις 10.00 το πρωί έως το απόγευμα, ενώ οι αθλητές θα ξεκινούν από την Άνω Βέργα, από την πίστα που έχει δημιουργηθεί εκεί με τη βοήθεια του Δήμου και θα προσγειώνονται στη παραλία μεταξύ των ξενοδοχείων Ελίτ και Φιλοξένια.

Οι αεραθλητές θα μεταφερθούν δωρεάν στην Άνω Βέργα, ενώ και στα δύο σημεία (Άνω Βέργα και παραλία Καλαμάτας) θα βρίσκονται έμπειροι εκπαιδευτές για τυχόν οδηγίες και συμβουλές. Στη θάλασσα θα τελούν σε ετοιμότητα ταχύπλοα σκάφη με διασώστες.

Χθες το απόγευμα διεξήχθη σεμινάριο από τους εμπειρότερους Έλληνες εκπαιδευτές, αλλά και από τους παγκόσμιους πρωταθλητές Raul Rodriguez και Richard Gallon, ενώ σήμερα Σάββατο στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης, στο Ipanema (τέρμα Ναυαρίνου).







Δεν υπάρχουν σχόλια: