Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστρέφει το τραίνο στη Μεσσήνη!!!


Εικόνες από τις εργασίες αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής Ασπρόχωμα - Μεσσήνη με σκοπό την έναρξη δρομολογίων για το ''Νησιώτικο'' πανηγύρι. Οι εργασίες προχωρούν με ταχύ ρυθμό και ήδη έχει καθαριστεί η γραμμή ως την 120 ΠΕΑ (στρατιωτικό αεροδρόμιο).
Ευχής έργο είναι η γραμμή του προαστιακού Καλαμάτα - Μεσσήνη να συνεχίσει τη λειτουργία της και μετά το πέρας του πανηγυριού. Είναι επιτακτική ανάγκη να εξακολουθεί ο προαστιακός να εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό που έχει δείξει πως επιθυμεί διακαώς την επανέναρξη των δρομολογίων αυτών.
Η ομάδα Θέλουμε τον σιδηρόδρομο στην Πελοπόννησο έχει αναλάβει ήδη να δραστηριοποιηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση με επιστολές που θα κοινοποιηθούν προς κάθε αρμόδιο φορέα, έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, με συνέντευξη που θα δοθεί σε τηλεοπτικό σταθμό της Μεσσηνίας καθώς και με την φυσική παρουσία της στα εγκαίνια του πανηγυριού και στο πρώτο δρομολόγιο τραίνου που θα πραγματοποιηθεί όπου και θα υποβάλλει στους παρευρισκόμενους φορείς τα αιτήματά της.
Καλούμε όσους έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή και θα βρίσκονται τις μέρες αυτές ως επισκέπτες στο πανηγύρι να τιμήσουν με την παρουσία τους το αγαπημένο μας μέσο μεταφοράς και να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε το τραίνο της καρδιάς μας να συνεχίζει να σφυρίζει και να κυλά στις ράγες της Μεσσηνίας.

Φωτογραφίες από το σταθμό της Μεσσήνης εδώ!








Δεν υπάρχουν σχόλια: