Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ο Στέργιος Χαλκιάς με την "Πόλη Προοπτικής" της Ελένης Καμπόλη!!!


Φίλες και Φίλοι,

Η πόλη δεν έχει άλλα περιθώρια να κάνει λάθη. Να χάνει ευκαιρίες. Οι δημότες δε θέλουν να ακούσουν άλλα ψέματα. Δε θέλουν να ακούσουν για ταμπέλες και προκαταλήψεις.

Πρέπει η πόλη να αναπτύσσεται μέσα σε συνθήκες σεβασμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος, και σε συνθήκες ασφάλειας για τους κατοίκους. Πρέπει η πόλη να είναι καθαρή, όχι μόνο από τα απορρίμματα, αλλά στη συνολική εικόνα της.

Μπορούμε, με πολύ λίγα χρήματα να αναπτύξουμε το πράσινο. Να βελτιώσουμε τους κοινόχρηστους χώρους, τα πεζοδρόμια και τους πεζοδρόμους. Μπορούμε όλοι μαζί, συντονισμένα και δυναμικά, να υλοποιήσουμε τους στόχους αυτής της μεγάλης προσπάθειας βήμα - βήμα. Να αξιοποιήσουμε τις δυνάμεις μας. Το ανθρώπινο δυναμικό. Τη δημοτική περιουσία. Να παλέψουμε καθημερινά, προσηλωμένοι στους στόχους και να τα καταφέρουμε.

Ας πυκνώσουμε όλοι τις τάξεις της Πόλης Προοπτικής για να παλέψουμε μαζί για μια νέα πόλη. Οι συμπολίτες μας, πέρα από κάποιες φιλότιμες ατομικές προσπάθειες αισθάνονται ξεχασμένοι και σε καμιά περίπτωση δε μπορούν να εισπράξουν τα οφέλη της νέας πραγματικότητας.

Κρατάμε τις τύχες της πόλης στα χέρια μας. Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες για το Χαϊδάρι και τα παιδιά μας. Το Χαϊδάρι μας θέλει να προχωρήσει στηριζόμενο στο ανθρώπινο δυναμικό του. Διαθέτει ανθρώπινους πόρους που χαρακτηρίζονται για τη συνέπειά τους, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα. Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται και η δική σας ενεργή συμμετοχή. Χρειάζεται μια πανστρατιά Δήμου και Δημοτών για να αλλάξουμε το Χαϊδάρι.

Να φτιάξουμε μαζί μια Πόλη Προοπτικής.

Πόλη Προοπτικής

Υπ. Δήμαρχος Καμπόλη Ελένη

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκιάς Στέργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: