Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ανοικτή επιστολή μίας νέας υποψήφιας δημοτικής συμβούλου στο Χαϊδάρι!!!


ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΝΙΑΡΧΟΥ

Ανοικτή επιστολή μίας νέας υποψήφιας δημοτικής συμβούλου

Αγαπητοί συνδημότες - Αγαπητές συνδημότισσες
Η δραστηριοποίηση του ανθρώπου με τα κοινά στον τόπο που ζει, αποτελούσε ανέκαθεν από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του, παράλληλα αποτελούσε και αποτελεί από τα κυριότερα συστατικά των ανεπτυγμένων κοινωνιών.
Γεννήθηκα στο χαϊδάρι πριν από 23 χρόνια, σπούδασα και ζω μαζί σας και  αυτή την πόλη, την πόλη μας, την αγαπώ και τη νοιάζομαι. Βαδίζοντας όμως διαμέσου της, μπορεί κανείς να παρατηρήσει αρκετά πλημμελήματα συντήρησης, κακοτεχνίες αλλά και σοβαρές ελλείψεις τα οποία επισκιάζουν την ομορφιά και τη λειτουργικότητα των συνοικιών μας.
Επιθυμώ να περπατάω μαζί σας υπερήφανη για τους καθαρούς δημόσιους χώρους και τις άρτια παρεχόμενες κοινωνικές υπηρεσίες. Κυρίως όμως, θέλω να συναντώ χαμογελαστούς ανθρώπους, που όταν θα τους παρατηρεί και θα συναναστρέφεται κανείς μαζί τους να μην αισθάνεται δυσαρέσκεια και συμβιβασμό στο βλέμμα τους, παρά μόνο εγκαρδιότητα και ικανοποίηση.
Την ευκαιρία για να ικανοποιήσω αυτές τις προσδοκίες, μου έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας, ο δικηγόρος Κώστας Φουρλής,  που με τίμησε με την πρόταση του να συμπορευτούμε στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όταν αργότερα μου γνωστοποίησε και το όνομα του υπερκομματικού συνδυασμού, «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ», ήμουν πλέον βέβαιη ότι με αυτό το σύνθημά εκφραζόταν απόλυτα το κοινό μας όραμα.
Μαζί για το Χαϊδάρι σημαίνει ότι όλοι μαζί ζούμε, μαζί εργαζόμαστε, μαζί αγωνιζόμαστε χωρίς διακρίσεις και αντιπαλότητες. Σημαίνει ότι όλοι μαζί, συμβάλουμε για το καλό του τόπου μας. Όλοι μαζί, με συλλογικότητα, θα καταφέρουμε να γίνει το Χαϊδάρι η πόλη που ονειρευόμαστε, η πόλη της καρδιάς μας, η δική μας πόλη.
Έτσι, μαζί θα επιδιώξουμε να ανατραπούν οι παγιωμένες πρακτικές, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του 21ου αιώνα, μακριά από λαϊκισμούς, εσωστρεφείς αντιλήψεις και παλαιοκομματικές νοοτροπίες.
 Κοινοποιώ, λοιπόν, την υποψηφιότητα μου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ του Κώστα Φουρλή και σας καλώ να συμπορευτούμε ώστε να κάνουμε το όραμά μου, κοινό μας όραμα και επιτέλους μια μεγάλη πραγματικότητα.
Μέσα από το ρεαλιστικό οραμά του Κώστα Φουρλή, τις καινοτόμες ιδέες του, τον ακέραιο χαρακτήρα του θέλω να προσπαθήσω μαζί σας για το καλύτερο, με μοναδικό σκοπό μου να γίνει η πόλη μας το διαμάντι της Δυτικής Αττικής. Θέλω επίσης να αποδείξω, στις κρίσιμες καταστάσεις που βιώνει ο τόπος μας ότι η γενιά μου είναι έτοιμη και ώριμη να αναλάβει τα ηνία και να οδηγήσει τον τόπο μας μπροστά, με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Δεν θέλω να υπόσχομαι, ούτε να υποκύπτω και να συμβιβάζομαι με κανέναν  ούτε να προτείνω λύσεις που θα μένουν ανεκπλήρωτες. Θέλω, απλά, να μιλάω με το συμπολίτη μου την επόμενη ημέρα χωρίς δυσπιστία, παρά μόνο με εμπιστοσύνη. Κάτι που και ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου Κώστας Φουρλής  έχει σαν ταυτότητά και προτεραιότητα του.
Ζητάω λοιπόν, την ψήφο σας με γνώμονα μόνο το  καλό της πόλη μας και των ανθρώπων της.
Μαζί για το Χαϊδάρι με τον Κώστα Φουρλή για μια νέα, σύγχρονη πόλη που θα είναι προσιτή και φιλική στο δημότη της.

Με εκτίμηση,
Αγγελική Η. Νιάρχου
Τελειόφοιτη Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου
Υποψήφια  Δημοτική  Σύμβουλος με το συνδυασμό Μαζί για το Χαϊδάρι του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Φουρλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: