Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΔΕN ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!


Αρ. Πρωτ: …79…… Ασπρόπυργος 14/02/14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσα, συνάδελφε
Οι ομόφωνες αποφάσεις που πάρθηκαν στο Γενικό Συμβούλιο του Σωματείου μας το Σάββατο 08/02/14, όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο μας την Τετάρτη 12/02/14, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας αλλά αντιθέτως έρχονται ως επιστέγασμα του λόγου και της δυναμικής που επίσης ομόφωνα σαν Σωματείο έχουμε εκφέρει και εκφράσει.
Η επιχειρούμενη από την Εταιρεία κατάλυση κάθε εργασιακού δικαιώματος στα ΕΛΠΕ είναι πλέον ξεκάθαρο πως θα βρει απέναντί της παραταγμένη τη συμπαγή μάζα όλων των εργαζομένων που αντιδρούν, θα αγωνιστούν και τελικά θα δικαιωθούν.
Δηλώνουμε βροντερό παρόν στις ενημερωτικές συγκεντρώσεις, όλοι οι εργαζόμενοι από ΒΕΑ, ΒΕΕ & Μαρούσι, στις πύλες των ΒΕΑ (Αθήνα) την Τετάρτη 19/02/14 και στην πύλη του Διοικητηρίου για τις ΒΕΘ (Θεσσαλονίκη), συμμετέχοντας στην 4ωρη Στάση Εργασίας που ξεκινά στις 12:00 και που προκήρυξε σήμερα το ΠΣΕΕΠ καθώς και στις πύλες των τόπων εργασίας μας στις δύο 48ωρες γενικές προειδοποιητικές απεργίες από την Παρασκευή 21/02/14 έως τη Δευτέρα 24/02/14.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε
Η ενότητα, η δυναμική και η διαρκής εγρήγορση όλων των συναδέλφων, αποτελεί απαραίτητη συνθήκη τη χρονική περίοδο που διανύουμε καθώς και η αίσθηση του δίκαιου αγώνα που για μια ακόμα φορά καλούμαστε σαν εργαζόμενοι να δώσουμε. Κανείς και καμιά δεν περισσεύει, κανείς και καμιά δεν θα λείψει, θα είμαστε όλοι εκεί, σίγουροι και αποφασισμένοι, μια γροθιά, μια ψυχή με ένα κοινό όραμα, με μια κοινή προοπτική. Πως κανείς και για κανένα λόγο, δεν θα μπορέσει να μετατρέψει τη δουλειά μας και τις ζωές μας, σαν σφάγιο στο μνημονιακό βωμό της αλόγιστης επιχειρηματικής ευδαιμονίας.

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΡΟΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: