Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Πανδαισία γεύσεων στο εστιατόριο ΝΕΔΩΝ στην Καλαμάτα!!!


Σε μια εποχή όπου ο άνθρωπος ανησυχεί όσο ποτέ για την ποιότητα των τροφών καθώς και τη γνησιότητα προέλευσής τους, η παραδοσιακή κουζίνα, η ποικιλία στις νοστιμιές και η προσεγμένη παρασκευή των φαγητών, είναι τα κύρια γνωρίσματα του εστιατορίου ΝΕΔΩΝ στην Καλαμάτα.

Εκεί, πλησίον του ιστορικού κέντρου της πόλης, με θέα την κοίτη του ποταμού Νέδοντα και τα αιωνόβια πλατάνια, κάτω από τη σκιά του Κάστρου, στο δρόμο για την αγορά της πόλης, από τις πρώτες πρωινές ώρες έως αργά το απόγευμα σας περιμένει ο Γιώργος Ασημάκος και η οικογένειά του, για να σας σερβίρουν παραδοσιακές γεύσεις και υπέροχα πιάτα από τοπικές συνταγές.

Μέσα σε ένα περιβάλλον όπου η παράδοση αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα, σας προσκαλούμε για ένα ταξίδι στις γεύσεις, όπως παλιά. Μια ωδή στο αυθεντικό και παραδοσιακό, με σεβασμό στο χρόνο που πέρασε. Το μεράκι, η άριστη ποιότητα των υλικών, η καθαριότητα των τροφίμων και των χώρων και πάνω από όλα το πάθος για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και το φιλικό - οικογενειακό περιβάλλον θα σας εντυπωσιάσουν.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου πειραματίζονται συνεχώς με βάση την παραδοσιακή ελληνική, και τη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα, με πιάτα που εκπλήσσουν ευχάριστα και με τιμές που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν έγινε κάποιο λάθος στον λογαριασμό. Όσο για την ποιότητα, είναι πάντα αδιαπραγμάτευτη. Οι πρώτες ύλες είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. 
















Δεν υπάρχουν σχόλια: