Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η συνέχεια του διαχρονικού σκανδάλου στο Άνω Δάσος Χαϊδαρίου!!!


ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΣΤΙΚΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Προς
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαϊδαρίου

Θέμα: Πράξη Εφαρμογής 2/87 Άνω Δάσους Χαϊδαρίου

Μετά την από 30/12/2013 συνεδρίαση του Δημοτικού Δ.Σ., στην οποία συζητήθηκε και η επί πολλά χρόνια εκκρεμούσα υπόθεση της λανθασμένης ένταξης της περιοχής του Άνω Δάσους Χαϊδαρίου με την Π.Ε. 2/87 και στην οποία παρίστατο η πλειονότης των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε με παρέμβαση του μέλους μας και τ. Πρόεδρου του Συλλόγου Καπετανίδη Στράτου, αφού συνήλθε έκτακτο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σας αναφέρουμε τα παρακάτω:
1. Μετά την όποια υλοποίηση των αποφάσεων που λάβατε στο τελευταίο Δ.Σ. για την πανθομολογουμένως κάκιστη εφαρμογή της Π.Ε. 2/87, η οποία προκάλεσε την τεράστια απώλεια εσόδων στον Δήμο, περισσότερη από 11.000.000 ευρώ, όπως αναλυτικότατα νομικοοικονομοτεχνικά ανέπτυξαν ο νομικός και επί πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Δήμου κ. Κώστας Ασπρογέρακας και ο πολιτικός μηχανικός και συνδημότης μας κ. Γεώργιος Τερζάκης, συμφωνούμε απόλυτα με την παρέμβαση - τοποθέτηση του μέλους μας κ. Καπετανίδη, ότι τα όποια γενικότερα έσοδα προκύψουν από τις ενέργειες ανάταξης του όλου προβλήματος, πρέπει να διατεθούν στην αδικηθείσα περιοχή, διότι έχει στερηθεί παρανόμως των αναλογούντων κοινόχρηστων χώρων και των έργων υποδομής ολοκλήρωσης της ένταξης στο σχέδιο πόλεως. Επειδή θεωρούμε το αίτημά μας δίκαιο, νόμιμο και ηθικό ζητούμε από την Διοίκηση του Δήμου να τοποθετηθεί και δεσμευτεί εγγράφως στο αίτημά μας.
2. Επίσης ζητούμε τα πλήρη αντίγραφα των πρακτικών του προαναφερθέντος Δ.Σ για να τα μελετήσουμε αναλυτικότερα και να προβούμε στις νόμιμες ενέργειες που θα προασπίζουν τα δίκαια αιτήματά μας, καθώς και την συνεχή ενημέρωσή μας για τις όποιες αποφάσεις λαμβάνετε και όποιες ενέργειες υλοποιείτε για το όλο θέμα.
3. Ευελπιστούμε ότι σε ένα εύλογο διάστημα 15 ημερών θα έχουμε τις έγγραφες θέσεις - δεσμεύσεις και έμπρακτες ενέργειές σας, σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούμε να κοινοποιήσουμε το όλο πρόβλημα - αίτημά μας στον Συνήγορο του Πολίτη και στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, για την περαιτέρω διερεύνηση και δίκαιη επίλυση του επί 30 και πλέον χρόνια λιμνάζοντος προβλήματος.

ΧΑΙΔΑΡΙ 10-1-2014

Πρόεδρος Δ.Σ. Νίκος Καρατζάς
Γραμματέας Δ.Σ. Χαρά Λεμονή


Διαβάστε παλαιότερη ανάρτηση για το θέμα εδώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: