Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Το ΠΣΕΕΠ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης!!!


Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια 

Αρ. Πρωτ : …204… 

Ασπρόπυργος 06/09/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Τα εφιαλτικά για τους εργαζόμενους της χώρας μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας βρίσκονται σε πλήρη εφαρμογή και ο αντιλαϊκός κατήφορος χωρίς τελειωμό.
Τα κυβερνητικά επιτελεία με τους συμμάχους τους, μαζί με τα οικονομικά συμφέροντα, φοβούμενα την ολοκληρωτική σύγκρουση του λαού με την πολιτική τους, έχουν συγκροτήσει από τα δημόσια και ιδιωτικά μέσα μαζικής προπαγάνδας (μετά και το μαύρο της ΕΡΤ), μια οργανωμένη επιχείρηση ενοχοποίησης και στροφής του ενός κλάδου εργαζομένων ενάντια στον άλλο, όπως τον ιδιωτικό τομέα ενάντια στον δημόσιο, ανέργους ενάντια σε εργαζόμενους, τον ένα επαγγελματικό κλάδο ενάντια στον άλλο κ.α.
Πρέπει να συγκροτήσουμε και εμείς το δικό μας μέτωπο, το μέτωπο των δυνάμεων της εργασίας ενάντια σε όλους αυτούς που μας οδηγούν στην καταστροφή.
Με το συλλαλητήριο της 07/09/13 στη Θεσσαλονίκη όλοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, αγρότες, επαγγελματίες, βιοτέχνες, καταστηματάρχες, δίνουμε τη δική μας απάντηση στην πολιτική τους.
Να τους ανατρέψουμε. Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Καλούμε κάθε συνάδελφο που μπορεί, να δώσει το δικό του παρόν. Το Σωματείο μας σας καλεί στη συγκέντρωση απέναντι από το άγαλμα του Βενιζέλου το Σάββατο 07/09/13 στις 6 το απόγευμα.
Για να γίνει η οργή μας ποτάμι που θα τους παρασύρει και θα ανατρέψει Μνημόνια, Τρόικα και ΔΝΤ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: