Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Το έριξαν στην κλάψα οι Αστυνομικοί της Μεσσηνίας...


Το έριξαν στην κλάψα οι Αστυνομικοί της Μεσσηνίας γιατί οι βρωμόγυφτοι στα Αρφαρά έκαναν τουλούμι στο ξύλο τη συνάδελφό τους…
Μην ανησυχείτε,
Θα το λύσει ο Σαμαράς το πρόβλημα με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!!!
Χα χα χα 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αναγνωρισμένο Σωματείο υπ’ αρίθμ. 39/95
Αποφ. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ταχ. Θυρίδα 105
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Τ.Κ. 24100-ΤΗΛ & Fax: 721029249
www.eaynm.blogspot.com

Καλαμάτα 06.05.2013
Αρίθμ. Πρωτ: 201/2/83
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 
Με αφορμή τον τραυματισμό συναδέλφου από ΡΟΜΑ που έλαβε χώρα την 04/05/2013 και ώρα 14:30 στην τοπική κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου του Δ.Δ.Αρφαρών Μεσσηνίας, η Ένωσή μας για μία ακόμα φορά εκφράζει την έκδηλη ανησυχία της και τον έντονο προβληματισμό της για τον ύπαρξη και την προσφορά του Αστυνομικού στα προβλήματα της κοινωνίας μας, σε συνδυασμό με την τεράστια έλλειψη προσωπικού τουλάχιστον που είναι στο 25% της οργανικής της δύναμης, την απαρχαιωμένη χορήγηση μέσων και υλικών σε αντίθεση με το τεράστιο φιλότιμο που επιδεικνύουν καθημερινά οι υπηρετούντες στην Α.Δ.Μεσσηνίας. Προβληματιζόμαστε και πιστεύουμε ότι πρέπει να καλυφθούν όλες οι κενές οργανικές θέσεις σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες έτσι ώστε ο Αστυνομικός να είναι σε θέση να προσφέρει την οφειλόμενη ασφάλεια στον πολίτη που είναι υποχρεωμένη να του παρέχει η Πολιτεία.
Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας, τόσο οι υπηρετούντες όσο και οι Διοικούντες ότι πλέον οι ¨καιροί άλλαξαν¨, το έγκλημα μεταλλάσσεται συνεχώς και εν έτη 2013 είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ο Αστυνομικός να καλείται να επιλαμβάνεται σε οποιοδήποτε συμβάν μόνος του έστω και αν φαντάζει από πρώτης ματιάς ότι πρόκειται για ένα απλό περιστατικό ρουτίνας.
Επειδή είμαστε ρεαλιστές γνωρίζοντας ότι όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας αντιμετωπίζουν την έλλειψη προσωπικού σε συνδυασμό με το μνημονιακό όρο του παγώματος των προσλήψεων, θέση πάγια και πρωταρχική της Ένωσης μας είναι επιτέλους να σταματήσει η καθημερινή αιμορραγία περίπου των δέκα με δεκαπέντε Αστυνομικών που έχει ξεκινήσει από το περασμένο Σεπτέμβριο στο 6 Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου.
Επιπλέον, είναι γεγονός ότι στην Επικράτεια της Χώρας, όπου υπάρχουν ΡΟΜΑ έχει παρατηρηθεί η αυξητική τάση της παραβατικότητας - εγκληματικότητας με πολλαπλά προβλήματα.
Πρότασή μας είναι, άμεση εφικτή και χωρίς κανένα οικονομικό κόστος , να σταματήσει η καθημερινή μετάβαση Αστυνομικών στο εν λόγο κέντρο κράτησης αλλοδαπών Κορίνθου και η δύναμη αυτή να διατεθεί αποκλειστικά και μόνο συνεπικουρούμενη από την ήδη υπάρχουσα ¨ομάδα Σ¨ στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας των ΡΟΜΑ.
Κλείνοντας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, εύχεται στην συνάδελφο μας ταχύ ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντα της
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΙΣΤΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΙΝ.: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: