Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αντίο Πρόεδρε!!!


Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, πρώην Πρόεδρος και επί σειρά ετών ποδοσφαιρικός παράγοντας του Ολυμπιακού Αναλήψεως.
Ο εκλιπών νοσηλευόταν για δύο περίπου εβδομάδες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα, ως αποκορύφωμα των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε τον τελευταίο χρόνο.
Ήταν ένας από τους γνωστούς παράγοντες του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου με σημαντική προσφορά στον αθλητισμό της περιοχής. 
Το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του το αφιέρωσε στα αθλητικά δρώμενα της Μεσσήνης ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος των "ερυθρόλευκων" της Ανάληψης και επί σειρά ετών πρόεδρός της.
Στο άκουσμα του θανάτου του, οι διοικούντες του Παμίσου με τον πρόεδρό τους Γιώργο Πετρουλάκη και το γενικό γραμματέα Παναγιώτη Τσέρτο, εξέδωσαν ψήφισμα στο οποίο εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ επί σειρά ετών Διοικητικού παράγοντα του Ολυμπιακού Ανάληψης και ένθερμου φίλου του Παμίσου. 

Επίσης ο Πάμισος κατάθεσε στεφάνι στη σορό του, ενώ εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου παρίστανται στην εξόδιο ακολουθία η οποία ψάλλεται τώρα (4 μ.μ.) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Ανάληψη Μεσσηνίας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: