Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Καθοριστική η ψήφος των συναδέλφων για τη δυναμική και την ομαλή λειτουργία του Σωματείου!!!


Πέρα από μικροπαραταξιακές διαφορές, έριδες και σκοπιμότητες, οι συνάδελφοι πρέπει να συμμετέχουν καθοριστικά στη διαμόρφωση των συνθηκών που θα επιτρέψουν στο Σωματείο μας με δυναμική και ομαλότητα να ανταπεξέλθει στις μελλοντικές του υποχρεώσεις.
Το τροποποιημένο καταστατικό που έρχεται προς ψήφιση, ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον εργασιακό μας χώρο και διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου.
Καλωσορίζοντας τα νέα μέλη του Σωματείου μας από τη Θεσσαλονίκη, μετά την ενοποίηση, εύχομαι όλοι οι συνάδελφοι από όλους τους χώρους να ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα του ΠΣΕΕΠ για κοινούς αγώνες και σταθμίζοντας την κρισιμότητα των περιστάσεων να συμμετέχουν μαζικά στις μεθαυριανές εκλογές και να ψηφίσουν ΝΑΙ στο νέο καταστατικό με το οποίο θα προχωρήσουμε χωρίς κωλυσιεργίες τα επόμενα χρόνια.


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΣΕΕΠ

12/10/12
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σας υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 15/10/12 και την Τρίτη 16/10/12 και από ώρες 06:00 έως 18:00, στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ σε ΒΕΑ, ΒΕΕ & ΒΕΘ και στο Μαρούσι στην αίθουσα Εκπαίδευσης (-1 όροφος), θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για την έγκριση των τροποποιήσεων των άρθρων του Καταστατικού που εγκρίθηκαν από το Γενικό Συμβούλιο.
Ειδικότερα για τους συναδέλφους του Αμαρουσίου η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μόνο την Τρίτη 16/10/12 και ώρες 08:00 έως 18:00.

Η ΚΕΦΕΠ

ΦΕΙΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ



Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια

Αρ. Πρωτ: …234… Ασπρόπυργος 12/10/12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Μετά την πραγματοποίηση του Γενικού Συμβουλίου και την πραγματοποίηση των Περιφερειακών Συνελεύσεων, έκλεισε ο κύκλος της διαδικασίας συζήτησης – διαβούλευσης για την Τροποποίηση των άρθρων του Καταστατικού που προτάθηκαν.
Σας υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 15/10/12 και την Τρίτη 16/10/12 και από ώρες 06:00 έως 18:00, στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ σε ΒΕΑ, ΒΕΕ & ΒΕΘ και στο Μαρούσι στην αίθουσα Εκπαίδευσης (-1 όροφος), θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για την έγκριση των τροποποιήσεων που προτάθηκαν από το Γενικό Συμβούλιο.
Ειδικότερα για τους συναδέλφους του Αμαρουσίου η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μόνο την Τρίτη 16/10/12 και ώρες 08:00 έως 18:00.
Το σχέδιο Τροποποίησης των άρθρων του Καταστατικού έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΠΣΕΕΠ καθώς και στο Intranet.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν μαζικά και να υπερψηφίσουν τις προτεινόμενες τροποποιήσεις των άρθρων του Καταστατικού, καθώς για την έγκρισή τους απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία (75%).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια
 
Αρ. Πρωτ: …239… Ασπρόπυργος 12/10/12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ολοκληρώθηκαν και νομικά οι διαδικασίες Ενοποίησης του ΠΣΕΕΠ με το Σωματείο ΕΝΩΣΗ, διαδικασίες που επιθυμούσαμε να είναι κοντά στην Τροποποίηση του Καταστατικού μας. Από τις 10/10/12 οι συνάδελφοι – μέλη του Σωματείου ΕΝΩΣΗ είναι και μέλη του ΠΣΕΕΠ. Άλλωστε αυτές ήταν οι εντολές προς το Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ με ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 12/03/11 και η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13 14/02/12 με μυστική ψηφοφορία και εγκρίθηκε με 1136 ΝΑΙ και 112 ΟΧΙ στην Ενοποίηση.
Οι 76 συνάδελφοι, πρώην μέλη της ΕΝΩΣΗΣ είναι πλέον μέλη του ΠΣΕΕΠ.
Θα ήταν αντιδεοντολογικό και ανήθικο να μην μπορούν να συμμετέχουν σε κορυφαίες διαδικασίες όταν και αυτοί μέσα από τα όργανά τους, με ομόφωνες αποφάσεις συμφώνησαν στη διαδικασία Ενοποίησης.
Έγινε λοιπόν σήμερα το πρωί μία τηλεφωνική επικοινωνία για ενημέρωση – επικύρωση των μελών του Δ.Σ. της κατάστασης μελών του ΠΣΕΕΠ που έχουν νόμιμο δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και ψήφιση του Καταστατικού, που ήταν υποχρέωση του Γεν. Γραμματέα για να αποφευχθούν αποκλεισμοί και προθέσεις σκοπιμότητας.
Αν οι συνάδελφοι της ηγεσίας της ΠΑΣΚΕ θεωρούν πραξικόπημα και ανηθικότητα το να προσπαθούμε να συζητάμε, να συνεργαζόμαστε και να δίνουμε τη δυνατότητα να εκφράσουν το νόμιμο και ηθικό δικαίωμά τους τα 76 μέλη της πρώην ΕΝΩΣΗΣ και νυν μέλη του ΠΣΕΕΠ, λυπούμαστε γι΄ αυτό.
Δεν εξυπηρετούν κανέναν αντιπαραθέσεις σκοπιμότητας και εντυπωσιασμού που προσπαθούν να μας διχάσουν, όταν οι αποφάσεις και οι δράσεις του Σωματείου για την Ενοποίηση και την Τροποποίηση του Καταστατικού, έχουν σαν στόχο την ενότητα, τη θωράκιση και το δυναμισμό του Σωματείου με τη συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση.
Εμπιστευόμαστε όλους τους εργαζόμενους και δεχόμαστε την κρίση τους. 
Αύριο Σάββατο 13/10/12 και ώρα 10:00 το Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη για την επικύρωση της κατάστασης των μελών του ΠΣΕΕΠ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

09/10/20212

 
Στις 6/10/12 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου ΒΕΑ Γενικό Συμβούλιο με θέματα:
-          Κανονισμοί επιτροπών
-          Ταμείο Αλληλοβοηθείας - Απεργιακό Ταμείο
-          Συζήτηση για το Καταστατικό
Η συζήτηση για το Καταστατικό είναι μια κορυφαία διαδικασία γιατί προϋποθέτει καλοπροαίρετη, εποικοδομητική προσπάθεια από όλους μας, ώστε να υπάρξει κοινή πρόταση που θα θωρακίζει, θα κάνει λειτουργικότερο και ισχυρότερο το Σωματείο μας.  Κάτι το οποίο έπρεπε και πρέπει να είναι προαπαιτούμενο από το συνδικάτο για να αντιμετωπίσει την νέα πραγματικότητα που όλοι φοβόμαστε.
Πέραν της ουσίας που αναφέραμε παραπάνω, απαιτείται  διαρκής διάλογος και  συνεννόηση, διότι για την ψήφιση της οποίας πρότασης προκύψει, απαιτείται  εκ του νόμου ισχυρή πλειοψηφία της τάξης του 75% για να υπάρξει τροποποίηση του Καταστατικού.  Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι ακόμα και ο ψυχρός νομοθέτης δίνει την κατεύθυνση της απαιτούμενης συναίνεσης.
Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ προσήλθε στο Γενικό Συμβούλιο έχοντας ξεκάθαρη πρόταση, βγαλμένη μέσα από συζητήσεις με τους εργαζόμενους σε όλους τους εργασιακούς χώρους, χωρίς δογματισμούς και αποφασισμένη να τηρήσει με συνέπεια αυτό που είχε προαναγγείλει σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, να εξαντλήσει δηλαδή κάθε προσπάθεια συναίνεσης μέσα από τον διάλογο.
Θέσαμε από την αρχή του Γενικού Συμβουλίου την θέση μας ότι,  λόγω της  τεράστιας σημασίας του θέματος της τροποποίησης του Καταστατικού, θα έπρεπε τα ζητήματα του Ταμείου Αλληλοβοήθειας και των κανονισμών λειτουργίας των επιτροπών του σωματείου να συζητηθούν στην αρχή της διαδικασίας, έτσι ώστε να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για το κυρίαρχο θέμα της τροποποίησης του Καταστατικού.
Στην διαδικασία της συζήτησης για το Τ.Α.Α.Τ. ακούστηκαν πολλές απόψεις και έγιναν φιλότιμες προσπάθειες ώστε να παραχθεί έργο.  Στα πλαίσια της διαδικασίας κάναμε ως οφείλαμε τις παρατηρήσεις μας για την βελτίωση του σχεδίου που κατάθεσαν οι δύο παρατάξεις που αποτελούν το Προεδρείο.  Για να υπάρξει πρόοδος και κάποια κατάληξη στο θέμα κάναμε τα απαραίτητα βήματα, εν τούτοις δεν μπορούμε να μη σταθούμε απέναντι στη δήλωση του Προέδρου σχετικά με το ποσό που θα καταβάλλει στο Ταμείο, το προσωπικό ασφαλείας.  Είναι τουλάχιστον απρέπεια να λες ότι αυτό το ποσό θα είναι αποτρεπτικό για το προσωπικό της βάρδιας στο να συμμετέχει στο προσωπικό ασφαλείας.  Όλοι γνωρίζουμε ότι το προσωπικό ασφαλείας το ορίζει το ΠΣΕΕΠ.  Δηλαδή δεν επιλέγουν οι συνάδελφοι αν θα απεργήσουν ή θα είναι προσωπικό ασφαλείας.  Προφανώς ο Πρόεδρος πιστεύει το αντίθετο ή  ίσως έτσι εξηγείται πλέον, γιατί στην τελευταία απεργία υπογράφθηκε από το ΠΣΕΕΠ ως προσωπικό ασφαλείας εργολαβικό προσωπικό!!!
Για την ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ το ποσοστό παρακράτησης (20%) αποτελεί ΧΑΡΑΤΣΙ, αν το επιβάλλεις για τους παραπάνω λόγους και γι’ αυτό, προτείναμε να είναι δραχμικό με συμβολικό ποσό τα πέντε (5) ευρώ.  Δεχθήκαμε σφοδρότατη επίθεση και προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο, συμφωνήσαμε στο 10% που αν μεταφραστεί δραχμικά στις περισσότερες βαθμίδες είναι κοντά στο ποσό που προτείναμε αρχικά.
Δεν μας προκάλεσε έκπληξη η στάση του Οργανωτικού Γραμματέα του ΠΣΕΕΠ στην παρέμβασή του στο Γενικό Συμβούλιο, ώστε να υπάρξει πράγματι μείωση του ποσοστού παρακράτησης στο 10%, λες και δεν είναι στο Προεδρείο το οποίο ευθύνεται για την εισήγηση του παραπάνω.  Μας θύμισε τον γνωστό Χρυσοχοϊδη που δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο.
Δυστυχώς συναδέλφισσες, συνάδελφοι αυτά τα δύο σχεδόν χρόνια παρουσίας μας στο Δ.Σ., η προσπάθειά μας να εργαστούμε προς το συμφέρον των εργαζομένων με λειτουργία υπεύθυνη και σοβαρή, εξελήφθη από αυτή την παρέα που σήμερα κάνουν ότι είναι Προεδρείο ως αδυναμία.   Επιτέλους πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι ο Μακιαβελικός τρόπος και η τεχνική που χρησιμοποιεί όλο και πιο συχνά το Προεδρείο για να ζητά την ψήφο των μελών του ΠΣΕΕΠ, καταργώντας  το δικαίωμά του στην ελεύθερη βούληση, πρέπει να σταματήσει γιατί είναι επικίνδυνο για όλους μας.  Ο καθένας γνωρίζει ότι το απλό μέλος του Σωματείου, και όχι μόνο οι παρατάξεις, έχουν δικαίωμα να καταθέσουν πρόταση στη Γενική Συνέλευση.
Η προσπάθεια τους να πείσουν με δήθεν αριστερό λόγο, αλλά με ακροδεξιές πράξεις, πρέπει να σταματήσει.   Κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει ότι όποιος φοβάται την Δημοκρατία και την βούληση του κόσμου, δεν έχει μέλλον.   Απλώς κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί φοβούνται να δοθούν προς ψήφιση όλες οι προτάσεις για το Καταστατικό.  Επίσης όσοι συμμετείχαν σ’ αυτή την παρωδία και ενέκριναν, με την ψήφο τους αυτές τις μεθόδους, έχουν ίση και πιθανόν βαρύτερη ευθύνη σε όσα συνέβησαν.  Καταλαβαίνεται λοιπόν γιατί απερρίφθησαν με αυτόν τον «Δημοκρατικό» τρόπο προτάσεις όπως, το κοινό ψηφοδέλτιο στο Γενικό Συμβούλιο που θα εξασφάλιζε την αποφυγή δημιουργίας στρατών, την δημιουργία ΠΕ.ΣΥ. σε όλους τους χώρους, καθώς και την κατεύθυνση για μελλοντικά διαπαραταξιακά προεδρεία.
Διαβάζοντας δε την ανακοίνωση του ΠΣΕΕΠ,  αντιλαμβάνεται κανείς ότι μόνο ως θράσος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  η ενόχληση τους για τα επίθετα.  Επιτέλους, για τις πράξεις σας θα απαντήσετε;  Εμείς θεωρούμε ότι τα επίθετα που χρησιμοποιήσαμε τα κερδίσανε επάξια με τις πράξεις τους.
Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ θεωρεί  ότι σε τέτοια γεγονότα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.  Υπάρχουν μόνο ηττημένοι.  Καλούμε τους εργαζόμενους να απέχουν της ψηφοφορίας παρωδία. Όσοι δε από τους εργαζόμενους πιεστούν να προσέλθουν στις κάλπες, διότι δυστυχώς είναι γνωστά τέτοια φαινόμενα και τα γνωρίζουμε, ας δώσουν λευκή ή αρνητική ψήφο, στο αισχρά προαποφασισμένο ΝΑΙ ή ΟΧΙ, της μίας και μοναδικής πρότασης του Προεδρείου, η οποία επεβλήθη με τον πλέον Αντιδημοκρατικό τρόπο.
Σε τέτοια γεγονότα ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.  Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
Άλλωστε η πρόσφατη ιστορία του λαού μας έχει δείξει ότι το «αποφασίζουμε και διατάσουμε» είχε πολύ βαρύ τίμημα.
 Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ εμπιστεύεται τους εργαζόμενους δεν τους φοβάται.
ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ



ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

12/10/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Αυτή τη στιγμή ειδοποιηθήκαμε από τον Γραμματέα του Σωματείου, ότι ξαφνικά ήρθε η απόφαση του Πρωτοδικείου για την Ενοποίηση των Σωματείων.

Αμέσως μετά, επιχειρήθηκε από τον Γραμματέα μέσα από διαδικασία τηλεφωνικού Δ.Σ. να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο η διαδικασία της Ενοποίησης.

Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ θεωρεί ότι η ανηθικότητά τους ξεπέρασε πλέον κάθε όριο.  Για το λόγο αυτό στείλαμε επιστολή που τους δηλώσαμε ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα οφείλουν να συγκαλέσουν Δ.Σ. με φυσικά πρόσωπα και τους επισήμανε ότι πλέον τέτοιες σκοπιμότητες δεν είναι αποδεκτές.

Επίσης επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Γραμματέα και του κάναμε σαφές ότι  ενέργειες του είδους:  Εδώ και τώρα ΔΣ, που μόνο στόχο έχουν να αλλάξουν οι κατάλογοι των μελών ΠΣΕΕΠ, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ώστε να επηρεαστεί η διαδικασία ψηφοφορίας του Καταστατικού (όταν όλοι γνωρίζουμε με ποιον πραξικοπηματικό τρόπο κατέληξε στην μία και μοναδική πρόταση αποκλείοντας όλες τις άλλες προτάσεις), είναι ανεπίτρεπτες και καταδικαστέες.

Τους ρωτάμε λοιπόν.

Ø      Τελικά ανησυχείτε διότι έγινε γνωστό στους εργαζόμενους τι κάνατε;

Ø      Ποιόν συμφέρει η πλήρη διαίρεση που επιχειρείτε για τους εργαζόμενους;

Ø      Για ποιο λόγο με τις πράξεις επιχειρείτε να διαιρέσετε σε Βορρά και Νότο τους εργαζόμενους;

Φτάνει πια!  Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ θα κάνει ότι κρίνει απαραίτητο ώστε να αποτρέψει αυτές τις ενέργειες.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες 

Μη δίνετε το δικαίωμα σε κανένα να σας θεωρεί πρόβατα.  Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δώστε ηχηρή απάντηση.

ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ



EΛΚΕ ΕΛΠΕ

12/10/12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Στις 15 & 16 Οκτώβρη καλούμαστε με τη ψήφο μας, να αποφασίσουμε για την Τροποποίηση του Καταστατικού του Σωματείου μας. Κλείνει έτσι ένας κύκλος συζητήσεων διάρκειας έξι περίπου μηνών, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας του συνδικάτου μας, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον.
Τα εργασιακά δικαιώματα έχουν μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης, η οποία συνεχίζει το καταστροφικό της έργο με χειρουργικής ακρίβειας επεμβάσεις και με καθημερινή πλύση εγκεφάλου από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης.
Οφείλουμε να αντιληφθούμε πως σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, μόνο με ισχυρά και δυνατά συνδικάτα, τα οποία θα διαθέτουν ένα πλήρες και αναπροσαρμοσμένο οπλοστάσιο, μπορούν να αντισταθούν και να αναχαιτίσουν την πρωτοφανή σε διάρκεια και ένταση επίθεση.
Το πλαίσιο που τελικά διαμορφώθηκε εμπεριέχει προτάσεις από όλες τις παρατάξεις σε μια προσπάθεια σύγκλισης διαφορετικών προτάσεων που αποκαθιστούν την ισότητα των μελών και τη δυνατότητα σύμπραξης.  Διαφορές πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Ωστόσο κινούμενοι σε μια προσπάθεια θωράκισης του συνδικάτου, προχωρούμε σε τροποποιήσεις που νομικά και τεχνικά είναι αναγκαίες, βοηθούν την αποτελεσματικότερη λειτουργία και διατηρούμε το δικαίωμα επανεξέτασης και αναδιαμόρφωσής τους στο εγγύς μέλλον.
Η ενότητα και η αποτελεσματικότητα των δράσεων συνέβαλε ουσιαστικά στην Ενοποίηση ΠΣΕΕΠ – ΕΝΩΣΗ που τη χαιρετίζουμε και οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.
Η προσπάθεια όλων αυτών των μηνών αποτυπώνει την αγωνία μας και την ουσιαστική ανάγκη για ένα ισχυρό και ενωτικό συνδικάτο, ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές επιλογές και τον νεοφιλελευθερισμό που στοχευμένα υιοθετούν οι ξένοι και ντόπιοι δήμιοι, το οποίο θα χτίσει ένα δυνατό μέτωπο αντίστασης και θα βάλει φραγμό στα νοσηρά τους σχέδια.
Η Γραμματεία της ΕΛΚΕ αφού επεξεργάστηκε τη δέσμη των προτάσεων του ΠΣΕΕΠ, κατέληξε ότι αυτή συμβάλει ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία του συνδικάτου.
Για το λόγο αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στην ψηφοφορία στις 15 & 16 Οκτώβρη και να υπερψηφίσετε την πρόταση Τροποποίησης του Καταστατικού μας.

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: