Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Nτουμάνιασε ο Μεσσηνιακός κάμπος από το χασίς!!!


Να γιατί χθες ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά!!!

Χθες το μεσημεράκι πηγαίνοντας από τη Μεσσήνη στην Καλαμάτα διασχίσαμε ένα πυκνό σύννεφο καπνού στο ύψος του κεραμοποιείου του Αναγνωσταρά!!!
Καίνε οι γύφτοι καλώδια λέω της γυναίκας μου… Αλλά αυτή, όλη την ημέρα ήταν μέσα στην τρελή χαρά…
Μέσα στην τρέλα είσαι, μου έλεγε κι αυτή…
Σήμερα πρωί-πρωί πληροφορηθήκαμε τα νέα από την "Ελευθερία της Καλαμάτας"!!!

"Στάχτη έγιναν χθες τα 992 χασισόδεντρα που είχαν βρεθεί την προηγούμενη Τρίτη σε χασισοφυτεία κοντά στους Γαργαλιάνους.
Μεταφέρθηκαν με δυο μεγάλα φορτηγά του Δήμου Καλαμάτας, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στις εγκαταστάσεις της κεραμοποιίας Αναγνωσταρά όπου κάηκαν σε υπαίθριο χώρο.
Η καταστροφή έγινε παρουσία της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυπαρισσίας Σοφίας Γκουγκουλιάνα, του διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας αστυνομικού υποδιευθυντή Παναγιώτη Πούπουζα και της διευθύντριας Υγείας Κατερίνας Σπέντζουρα.
Να σημειωθεί πως έχουν κρατηθεί δείγματα από τα χασισόδεντρα, οι καλλιεργητές των οποίων δεν έχουν εντοπιστεί.
Η καταστροφή των φυτών αποφασίστηκε από το Δικαστικό Συμβούλιο μετά από αίτημα της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς δεν υπήρχε περαιτέρω δυνατότητα φύλαξης και αποθήκευσής τους".

Μετά από αυτό το ρεπορτάζ μου ήρθε στο μυαλό το τραγουδάκι των παιδιών της "Μαύρης Θύελλας" στο γήπεδο…

Θεέ μου ο Ταΰγετος είναι δημιούργημά σου, κι εμείς οι Καλαματιανοί είμαστε τα παιδιά σου, θα στρίβουμε θα πίνουμε για σένα στην υγειά σου και να είσαι πάντα σίγουρος πως θα 'μαστε κοντά σου ΜΑΥΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια: