Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Το σύστημα δίνει τα ρέστα του ! ! !


Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, τόσο ο πανικός της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας γίνεται πιο έκδηλος…

Ο τρόπος που τα ελεγχόμενα από τους κλεπτοκράτες ΜΜΕ παρουσίασαν το κράξιμο του Βουλευτή εκπροσώπου τους Ευθυμίου, χθες στο Μαρούσι, έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα…

Είμαι σίγουρος ότι η προβολή του θέματος από τα καθεστωτικά ΜΜΕ πρόσθεσε πόντους στη Χρυσή Αυγή…

Το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών θα τους προσγειώσει ανώμαλα…

Γλυκοχαράζει η Αυγή…


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδατε ειδήσεις; Είδατε πώς ιεραρχούν τα γεγονότα και τη προεκλογική κίνηση οι υπεύθυνοι των ειδήσεων στα MEGAΛΑ και ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ κανάλια; Τα δύο κόμματα που είναι πρωταίτια της Εθνικής Οικονομικής καταστροφής και της υποθήκευσης της χώρας, τα δύο κόμματα που όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν ότι προκαλούν αποστροφή στον ελληνικό λαό, «κυριαρχούν» χρονικά σε όλα τα δελτία!
Με στημένα πλάνα μέσα σε κλειστούς και απόλυτα ελεγμένους χώρους (αραία, αραία καμία σαρανταραία) και με ειδικές αστυνομικές δυνάμεις να περιφρουρούν τους χώρους για να μην προκληθούν επεισόδια από την αγάπη και τις αυθόρμητες εκδηλώσες λατρείας χιλιάδων πολιτών, Βενιζέλος και Σαμαράς ανταλλάσσουν σε τόνους εντός πολιτικού σαβουάρ βίβρ, «πυρά» που προκαλούν μειδιάματα!
Ο πρόεδρος του αποτεφρωμένου Πασόκ καλεί τον προέδρο του «Πολιτικού χειμώνα» να κάνει αυτοκριτική, διότι ο ίδιος ήδη την έχει κάνει... Έχει ζητήσει συγγνώμη και επομένως... καθάρισε!!!! Ο άλλος φωνάζει «δώστε μου την δύναμη να διαπραγματευτώ» και υπόσχεται ότι δεν θα κοπεί ο 13ς και 14ος ενώ γνωρίζει και έχει ήδη υπογράψει ότι θα κοπούν!!! Μόνο στο δελτίο του Mega τα δύο κόμματα που δεν θέλει να τα ακούει και να τα βλέπει ο κόσμος, ανάλωσαν το ήμισυ του χρόνου, ενώ για τα υπόλοιπα κόμματα, δόθηκε ελάχιστος χρόνος και ελάχιστα δευτερόλεπτα στους πολιτικούς αρχηγούς, Τσίπρα, Κουβέλη, Καμμένο, Μπακογιάννη. Ο καθένας καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μία εκτεταμένη πλύση εγκεφάλου που έχει στόχο μία ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης, των ήδη αποσυσπειρωμένων βάσεων των δύο κομμάτων (στο 32,5% είναι Πασόκ-Ν.Δ. όπως αναφέρει η τελευταία έρευνα της MRB για το Real.gr).
Οι δυνάμεις κατοχής, οι γερμαναράδες, η Τρόϊκα και όλοι εκείνοι οι διαχρονικοί συνεργάτες τους θέλουν οπωσδήποτε μία Μνημονιακή συγκυβέρνηση.
Το σύστημα έχει πάρει όλα τα μέτρα του, φοβούμενο ριζική ανατροπή του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μία ευκαιρία στις 6 Μαΐου να τιμωρήσουμε παραδειγματικά και να σαρώσουμε φθαρμένα και οξειδωμένα πρόσωπα και συμπεριφορές που έκαναν τη χώρα «σκιάχτρο τρόμου» για όλη την Ευρώπη. Όλους αυτούς που έδωσαν την αφορμή στους ξένους ηγέτες να χρησιμοποιούν την κατάσταση του ελληνικού λαού ως απειλή και «επιδημική νόσο» για τους δικούς τους λαούς, εάν δεν εφαρμόσουν εκείνοι μέτρα αυστηρής λιτότητας!
Οι λαοί ξεσηκώνονται: Διαδηλώσεις στη Τσεχία. Πρόωρες εκλογές - λόγω λιτότητας - στην ισχυρή οικονομικά Ολλανδία. Αυτοκτονίες, λουκέτα και μαζικές αντιδράσεις στην Ιταλία. Στο παρά πέντε για να εκραγεί το ηφαίστειο στην Ισπανία. Λόγω μετανάστευσης στην Αφρική, αραιώνει ο πληθυσμός στην Πορτογαλία. Παντού είναι έτοιμοι... Και ίσως εμείς είμαστε η σπίθα στο φυτίλι που θα φέρει την αλλαγή πολιτικής σε ολόκληρη την Ευρώπη...
Μην μασάτε, μην φοβάστε, εκείνοι έχουν να χάσουν και όχι η πλειοψηφία ενός λαού ο οποίος επί τρία χρόνια υφίσταται τα πάνδεινα χωρίς να ερωτάται και χωρίς να του δίνουν καμία ουσιαστική ελπίδα. Μόνο ψέμα και «ευσεβείς πόθους», για ανάκαμψη μετά το 2020, ή το 2030, ενώ προ μηνών οι πολιτικοί απατεώνες και μειοδότες που ΑΚΟΜΗ κυκλοφορούν ελεύθεροι, έλεγαν στον ελληνικό λαό ότι το 2012, άντε αρχές του 2013 θα ξαναβγεί η χώρα στις αγορές!!!!!
Επαναλαμβάνω, Κυριακή 6 Μαΐου. Έχουμε μία ιστορική ευκαιρία να δείξουμε ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ότι ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ με την δόλια υποθήκευση της χώρας και από τους εγκάθετους ξένων δυνάμεων που μετέτρεψαν την περιοχή σε αποικία, δεν θα μείνουν ατιμώρητα και ως έχουν! Κατά τα άλλα, όταν βλέπετε ή όταν ακούτε την αυτοκριτική, τις συγγνώμες και τις νέες «μαγιονέζες» του δικομματισμού, έχετε την ευχέρεια του ΖΑΠΙΝΓΚ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι σήμερα, αν και δεν είχα αποφασίσει που να ψηφήσω, εν τούτοις ποτέ δεν μου είχε περάσει ούτε ως στιγμιαία σκέψη από το μυαλό το ενδεχόμενο να ψηφήσω Χρυσή Αυγή.
Σήμερα όμως που διάβασα την ανακοίνωση αντίδραση του ΠΑΣΟΚ διά της κ. Γεννηματά σχετικά με την παρουσία των μελλών της Χρυσής Αυγής σε προεκλογική ομιλία του Πέτρου Ευθυμίου στο Μαρούσι, πήρα την απόφαση να ψηφήσω Χρυσή Αυγή.
Όπως γράφει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ επί λέξη: (Άτομα που πρόσκεινται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής έκαναν διαδήλωση στο Μαρούσι υπέρ του καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Εν συνεχεία, μετέβησαν στην πλατεία όπου είχε προεκλογική συγκέντρωση ο κ. Ευθυμίου. Πέταξαν νερά, καφέδες στους συγκεντρωμένους, φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και αποχώρησαν. )
Για αυτά τα τραγικά υποτίθεται γεγονότα, η Γεννηματά έβγαλε την εξής ανακοίνωση: (Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί.)
Αγαπητή μου κυρία, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση το άτοπο και η υπερβολή της ανακοινώσεως σας, πέρασε ο καιρός που είχατε μαντρώσει τους Έλληνες στο σοσιαλιστικό – ληστρικό μαντρί του ΠΑΣΟΚ.
Αν θεωρείται σημαντικό το πέταγμα νερού και καφέ, εσείς και το κόμμα σας θα έπρεπε να είχατε χρόνια τώρα καταδικαστεί για κακούργημα, αν αναλογιστείτε πόσες φορές έχετε κινηθεί βίαια εναντίων άλλων πολιτικών παρατάξεων και όχι μόνο.
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.
Πόσες βιτρίνες έχουν καταστρέψει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ; Πόσα αυτοκίνητα, πόσους δρόμους, πόσα αεροδρόμια, έχουν αποκλείσει και προπηλακίσει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ; Πόσα πανεπιστήμια, έχουν καταστραφεί και κατακλεφτεί από τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Πόσοι πρυτάνεις που δεν ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ έχουν προπηλακιστεί; Πόσοι πολίτες, έχουν αποκλειστεί και ταλαιπωρηθεί έχουν εξευτελιστεί από τα συνδικαλιστικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, γιατί έτυχε να διαφωνούν στις προβοκατόρικες απεργίες των συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ; Πόσοι συνδικαλιστές, άλλων πολιτικών χώρων έχουν όλα αυτά τα χρόνια εξευτελιστεί και κτυπηθεί από τους εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ; Πόσοι αγρότες που δεν ανήκαν στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχουν μείνει στην απέξω , γιατί κρατούν όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς τα στελέχη των κλαδικών του ΠΑΣΟΚ;
Ξεχάσατε κυρία Γεννηματά τους πρασινοφρουρούς συνδικαλιστές που έκαιγαν της νομαρχίες και τα δημόσια κτήρια.
Ξεχάσατε κυρία Γεννηματά τους τουρίστες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, που έτρεχαν σαν αλαφιασμένοι όταν σύσσωμοι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με την συμπαράσταση των δημοτικών αρχόντων που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, εξευτέλιζαν την χώρα;
Ξεχνάτε κυρία Γεννηματά τους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη που με συμπαραστάτη τον Γιώργη Παπανδρέου, ήθελαν να μπουν με τα τρακτέρ στην βουλή;
Και, και, και, θα μπορούσα να γράφω 10 ώρες.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για το αυγό του φιδιού. Δεν πρόκειται για αυγό του φιδιού. Πρόκειται για συνειδητοποιημένους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι σε 5 χρόνια θα είναι στην Ελλάδα το 50% μετανάστες. Αυτοί οι συνειδητοποιημένοι πολίτες σας ενημερώνουν ότι σε 15 χρόνια το 40% των Ελλήνων βουλευτών θα είναι Ισλάμ, εκ των οποίων οι 25 θα είναι όργανα της Τουρκίας.
Αυτήν την στιγμή, που ένα εκατομμύριο Ελλήνων είναι χωρίς δουλειά, εσείς συνεχίζετε να διευκολύνετε την είσοδο κι άλλων μεταναστών.
Το Κέντρο της ποιό ιστορικής Πόλης του κόσμου, έχει αδειάσει από τουρίστες, γιατί εσείς θέλετε να το μετατρέψετε σε Ισλαμαμπάντ.
Οι Έλληνες πολίτες έχουν χρόνια τώρα μετατρέψει τα σπίτια τους σε κλειδαμπαρωμένες φυλακές, γιατί φοβούνται για την ζωή τους.
Για αυτό σας ξαναλέω, ας το πάρετε απόφαση, και μην προσπαθείτε με λεκτικές υπερβολές του τύπου, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, να κατατρομάξατε τον Έλληνα να σας ξαναψηφίσει.
Ακόμα και μια φωτογραφία που έχω κρατώντας την σημαία του ΠΑΣΟΚ θα την καταστρέψω.
Η ψήφος μου προς την χρυσή αυγή, δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας, είναι ψήφος ελπίδας και υποστηρίξεις των νέων της Ελλάδος, που με πολύ χαρά βλέπω όλο και περισσότερους να βγαίνουν από τον κόσμο της ουτοπίας και με ωμό ρεαλισμό θα πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, με την δυναμική τους είσοδο στην βουλή.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

πιστεύω ότι αυτό θα σας καλύψει