Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΝΝΕΔιτών ! ! !


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Οι καιροί είναι δύσκολοι, το λένε όλοι, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, η Τρόικα, ο Καζαμίας και κυρίως η ζώσα πραγματικότητα....
Σκεφτήκαμε λοιπόν πως το μόνο αντίδοτο σε αυτήν την μιζέρια, την κατάθλιψη, είναι να προσπαθήσουμε να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές.
Την γλουτολίνη και την αλευρόκολλα, τα σπρέι και τα πινέλα, το τρέξιμο, το κυνηγητό, το πάνω χέρι - κάτω χέρι, το τμήμα που συχνά καταλήγαμε, την μακαρονάδα, τον πατσά η τον καφέ μετά από κάθε αφισοκόλληση.
Και αφού τα θυμηθήκαμε όλα αυτά είπαμε να προσπαθήσουμε να τα ξαναζήσουμε (έρχονται και εκλογές μην ξεχνιόμαστε) κάνοντας μια σύναξη μετά τσιμπουσίου, παλαιών ΟΝΝΕΔιτών ανεξάρτητα που βρίσκονται σήμερα, να ξαναθυμηθούμε τα παλιά κι αν μπορούμε μαζί να δρομολογήσουμε τα μελλούμενα.
Ο χρόνος προσδιορίστηκε πλέον και είναι Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 (ας όψεται που δεν βρίσκαμε ημερομηνία όπως την θέλαμε), η τιμή συμμετοχής συμπιέστηκε (ήθελε δεν ήθελε) στα 20 € και περιλαμβάνει φαγητό, κρασί (όσο αντέχετε) και μουσική με θύμισες από την παλιά ΟΝΝΕΔ και ο τόπος (ανακοινώνεται επιτέλους) το ΠΑΛΑΤΑΚΙ Αίθουσα Δεξιώσεων, Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 162 Καλλιθέα, Αθήνα.
Μόνη προϋπόθεση συμμετοχής η ΟΝΝΕΔίτικη προέλευση.
Τρόπος συμμετοχής απλός:
Στέλνεις e-mail στο synantisipaliononnediton@gmail.com με το ονοματεπώνυμο, αν θα έρθεις με τον - την σύντροφό σου, από ποια ΟΝΝΕΔ προέρχεσαι και τηλέφωνο επικοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: