Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Δυο νέα Super Market στο Χαϊδάρι ! ! !



Ξεκινάει σήμερα τη λειτουργία του το νέο super market LIDL στη Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι, απέναντι από τα GOODY’S, στο κτήριο που στεγαζόταν παλαιότερα η Εφορία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην πόλη μας η λειτουργία του επίσης νέου super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στη Λεωφόρο Αθηνών, απέναντι από το παλιό Δημαρχείο, στο κτήριο που μέχρι πρότινος στεγαζόταν το ΑΤΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΠΛΟΥ.

Τώρα, για το εμπόριο ψεύτικων ελπίδων που κάνουν κάποιοι Δημοτικοί Άρχοντες, όσον αφορά τις θέσεις εργασίας, δε θέλω να σχολιάσω τίποτα… γιατί θα γίνω πάλι δυσάρεστος.

Δεκάδες συμπολίτες μας αυτό το διάστημα με έχουν πλησιάσει για να μεσολαβήσω… στον Δήμο ! ! !

Αυτό που γνωρίζω είναι πως στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ θα απασχοληθεί σημαντικός αριθμός απολυμένων του ΑΤΛΑΝΤΙΚ, γιατί όπως λέει η ιδιοκτησία, πάνω απ’ όλα είναι ζήτημα ηθικής τάξεως…


4 σχόλια:

Kostas Plastiras είπε...

ομορφο κτηριο. μεγαλο και εξυπερετικο. με παρκιν και ολα τα παρελκομενα. και προπαντων με ελληνικα προιοντα. κυριως ομως και το πιο φτηνο απο ολα τα αλλα. ολα καλα ως εδω τα λεφτα για να ψωνησουμε που θα βρουμε να μου πεις για να ξερω γιατι δεν υπαρχει σαλιο γιωργοοοοοοοοοοοοοοοο. ουτε μαντιλι να κλαψουμε δεν εχουμε και αυτοι ανοιγουν σουπερ μαρκετ και περιμενουν να οικονομησουνε.

Ανώνυμος είπε...

OXI ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ .

Ανώνυμος είπε...

Για να μεσολαβησεις στους Δημοτικους Αρχοντες σου συνιστω να γινης πρωτα μελος του ΠΑΣΟΚ για να διαπραγματευτεις καλυτερα με τηνΚΑ. μεργκελ τον ΚΟ στροςς Καν και παει λεγοντας γιατι τους δεδομενους τους εχουνε γραμμενους.

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Ξεκίνησε και ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου !