Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΤΩΡΑ βάζει ΤΕΛΟΣ στην ΠΑΣΟΚική παραπληροφόρηση ο Αντώνης Σαμαράς ! ! !


Με την αποψινή τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής σαρώνει το όργιο παραπληροφόρησης που υφιστάμεθα συντονισμένα και κατά κύματα από το πρωί…

Επιτέλους ! ! !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ επεχείρησε με τις ομιλίες του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και κατόπιν στη Βουλή να κάνει πολιτικό ρουά ματ στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον ίδιο τoν Αντώνη Σαμαρά.
Δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι το "πυροτέχνημα" του δημοψηφίσματος ήταν μια πολιτική μπλόφα ώστε να πιεστεί ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία να σταματήσουν να αρνούνται "υποκριτικά" κατά την γνώμη του, την ψήφιση της Συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και της νέας δανειακής σύμβασης.
Δήλωσε, λοιπόν, ότι εφόσον η ΝΔ, πλέον, κάτω από τον εκβιασμό του καταστροφικού δημοψηφίσματος συναίνεσε τελικώς στην ψήφιση όλων των… προδοτικών και ατιμωτικών συμφωνιών της 26ης Οκτωβρίου, δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος....
Με τον τρόπο αυτό επέλεξε να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία και να συνεχίσει την ολική καταστροφή της πατρίδας μας την οποία έχει αναλάβει ως εργολαβία.... Έτσι αδειάζει ένα τσούρμο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δήλωναν απερίφραστα όλη την ημέρα ότι ο πρωθυπουργός είναι παρελθόν και ότι οδηγούμαστε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας!!!!
Το μπαλάκι λοιπόν στην ΝΔ η οποία κινδυνεύει άμεσα πλέον με εξευτελισμό καθώς μέχρι χθες ο πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς κατήγγειλε την δανειακή σύμβαση αλλά και την Συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου ως προδοτικές και καταστροφικές για την χώρα και οι οποίες υποκρύπτουν παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και δήλωνε με πάθος ότι, αν ζητηθεί επικύρωση από την βουλή με 180 ψήφους, η ΝΔ θα καταψηφίσει.
Εκατοντάδες sites και ιστολόγια μιλούν σήμερα για τεράστια κωλοτούμπα του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος δηλώνει πλέον υποστηρικτής της δανειακής σύμβασης!!!!! Και η μόνη προϋπόθεση που βάζει είναι ο διορισμός μεταβατικής κυβέρνησης κοινής αποδοχής και η προκήρυξη εθνικών εκλογών το συντομότερο δυνατόν.
Φυσικά όπως καταλαβαίνουμε αν τελικά συμβεί το απευκταίο ο μόνος χαμένος για μια ακόμα φορά θα είναι ο ελληνικός λαός ο οποίος βλέπει ότι στις δύσκολες περιστάσεις υπάρχει ομοψυχία των 2 μεγάλων κομμάτων εναντίον του.

Ανώνυμος είπε...

Thanks for sharing this with us. i found it informative and interesting. Looking forward for more updates..