Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πανηγυρίζει ο Ι. Ν. Αγίου Ανδρέα στον Ελαιώνα Χαϊδαρίου ! ! !


Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ.κ. Αλεξίου.

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 7 το πρωί, θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας, Ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ.κ. Προκοπίου.

Στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, θα τελεσθεί Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανών του Αγίου Ανδρέου.

Στις 6:30 το απόγευμα της Τετάρτης, θα γίνει η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Ανδρέου δια των οδών της Ενορίας μας: Επαύλεως, Γεωργίου Κονδύλη, Ρούμελης, Στρατάρχου Καραϊσκάκη, Ακρίτα, Θερμοπυλών & Κόδρου.







3 σχόλια:

Kostas Plastiras είπε...

ΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..........

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Έφτασε και φέτος, συν Θεώ, η γιορτή του Αγίου Ανδρέα.
Παραμονή σήμερα.
Η ενορία μας έχει πανήγυρι !
Σας περιμένουμε !
Περιμένουμε όλους τους συμπολίτες μας από το Χαϊδάρι, αλλά και τους γείτονές μας από τις κοντινές περιοχές.
Όταν θα έρθετε να προσκυνήσετε τη Χάρη Του, θα διαπιστώσετε πόσο έχει προχωρήσει το ιερό έργο του Ναού, που εσείς με το υστέρημα σας το φτάσατε ως εδώ !
Ξέρουμε ότι οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι, από όλες τις απόψεις και κυρίως οικονομικά.
Ξέρουμε επίσης ότι πάρα πολλές φορές έχετε συνεισφέρει στον Άγιο Ανδρέα, όμως εμείς σας καλούμε για άλλη μια φορά, να έρθετε να πάρετε την ευλογία του Αγίου και να βοηθήσετε όσο μπορείτε, ώστε αυτό το ιερό έργο να αποπερατωθεί.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ο Άγιος Ανδρέας να είναι η βοήθειά μας !

Χρόνια πολλά !

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Την προηγούμενη Κυριακή, αν και είχε τσουχτερό κρύο, ο υπόγειος ναός του Αγίου Ανδρέα Ελαιώνα Χαϊδαρίου ήταν κατάμεστος από πιστούς.
Δεκαπέντε χρόνια έχουν περάσει πλέον από τη Θεμελίωση του Ι. Ναού του Αγίου Ανδρέα και οι εργασίες προχωρούν γοργά, με τη συνεχή προσφορά των ενοριτών, τη συνδρομή των καταστημάτων του Χαϊδαρίου, το ενδιαφέρον των φορέων του Δήμου μας και το συνεχή αγώνα και την άγρυπνη εποπτεία του Αιδεσιμολογιότατου πατέρα Βλάση Φιλιππόπουλου, ο οποίος έχει κάνει σκοπό ζωής την αποπεράτωσή του.
Αν συμβάλλουμε όλοι στον αγώνα αυτό, πιθανόν του χρόνου στη γιορτή του Αγίου, να γίνουν τα Θυρανοίξια του Ι. Ναού.
Διάγουμε, βέβαια, δύσκολη οικονομικά εποχή, αλλά ας βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας σύμφωνα με τις δυνάμεις του, για την αποπεράτωση του ιερού αυτού έργου !
Ο ναός έχει ανάγκη από το εικοσάλεπτο της πολύτεκνης μάνας, μέχρι τις δωρεές των μεγάλων ευεργετών !
Ας συνδράμουμε για τον ιερό αυτό σκοπό τώρα !