Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Έτσι θα γλιτώσω την έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα ! ! !

1 σχόλιο:

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Σήμερα αξιώθηκα να διαβάσω τις λεπτομέρειες για το τέλος ακίνητης περιουσίας. Και φυσικά ξεχειλίζει η οργή για το ότι αν το τέλος δεν πληρωθεί, η ΔΕΗ θα διακόπτει την παροχή ρεύματος. Πολύ "συνταγματικό" μου ακούγεται αυτό, αλλά και από την άλλη, τι θα κάνουν οι συνταγματολόγοι; Αφού χρειαζόμαστε συνταγματολόγους για να ερμηνεύουν το κείμενο που καθορίζει τις σχέσεις κράτους και πολίτη, τότε τι να πω; Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρουν από τους ιμάμηδες; Και αυτοί το Κοράνι ερμηνεύουν.

Το εγκεφαλικό όμως σου έρχεται όταν διαβάζεις την εξαίρεση ναών και Ιερών Μονών από το τέλος. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, θα απαλλαγούν από το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας οι ναοί και τα μοναστήρια, επειδή –λέει- εξυπηρετούν θρησκευτικούς και λατρευτικούς σκοπούς και θα επιβληθεί τέλος στην ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας που προορίζεται για εμπορική εκμετάλλευση. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ!!! Και ένα δεκάχρονο καταλαβαίνει ότι οι εκκλησίες και τα μοναστήρια είναι ΜΟΝΟ ακίνητα εμπορικής εκμετάλλευσης και βγάζουν εκατομμύρια.

Το παπαδαριό, βέβαια, αντέδρασε (σιγά μη γινόταν διαφορετικά. Γιατί; πιστεύατε κάτι άλλο;) επισημαίνοντας πως ΟΛΗ!! η ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας και όχι μόνο οι ναοί και τα μοναστήρια, θα πρέπει να εξαιρεθεί από το ειδικό τέλος, επειδή η περιουσία της Εκκλησίας ανήκει στον Θεό και δεν είναι δυνατόν να φορολογηθεί ο Θεός. Πρώτον και κυριότερο γιατί δεν ξέρει κανείς που μένει! Τι θα γράφει ο λογαριασμός; Είναι Κύριος ή Κυρία; Το μόνο που δε λένε οι μουτζαχεντίν στην ανακοίνωσή τους είναι ότι έκαναν προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί του/της και να τον/την ενημερώσουν για αυτά τα ανόσια που κάνει η συμμορία που κυβερνά το πιο θεοκρατικό κράτος του Κόσμου.

Παράλληλα, ο Αγιατολάχ-Ιερώνυμος αποκάλυψε τη συνομωσία. Δήλωσε πως η συμμορία ΔΕΝ έβαλε ειδικό τέλος στις εκκλησίες επειδή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ την Εκκλησία της Ελλάδος. Εκθέτοντας το σχέδιο είπε πως αν η κυβέρνηση έβαζε τέλος στους ιερούς ναούς, οι παπάδες δεν θα το πλήρωναν. Επίτηδες! Ο στόχος; Να τους κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα και να ξεσκίζονται μετά οι πιστοί να ρίχνουν χρήματα στο παγκάρι για κεριά και λαμπάδες. Τους βάζει που τους βάζει χέρι ο παπάς, να μη βλέπει κιόλας σε ποιον ή ποια το βάζει. Πόσο να αντέξει η χή(εί)ρα με τα πέντε ορφανά; Ρόζιασε!!!

Ο Αγιατολάχ-Ιερώνυμος σε μια αποστροφή του λόγου του, τόνισε (και ήξερε πολύ καλά τι έλεγε) πως η επιβολή τέλους στα ακίνητα της Εκκλησίας που είναι προς εμπορική εκμετάλλευση είναι αντισυνταγματική, αφού δεν έχει γίνει χωρισμός Κράτους και Εκκλησίας. Σύμφωνα με τον θρησκευτικό ταγό του πιο θεοκρατικού κράτους της Υφηλίου, από την στιγμή που φορολογούνται τα ακίνητα της Εκκλησίας, θα πρέπει να φορολογηθούν και τα κτίρια που ανήκουν στο Κράτος.

Γαμώ τα κερατά σας τα τράγια!!!

"Χασίσι ήπιε κι ο Θεός και έκανε την πλάση,
και το ‘δωσε στον Έλληνα κι αυτός να μαστουριάσει."

Αμήν!