Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Μεταφέρονται οι Διαβιβάσεις από την Καλαμάτα ! ! !



Χαριστική βολή στο σύγχρονο στρατόπεδο "Παπαφλέσσας" της Καλαμάτας για να εντυπωσιάσει ο "λίγος" Μπεγλίτης την εκλογική του πελατεία στην Κόρινθο ! ! !

Δείτε στο video που ακολουθεί το ξεβράκωμα που του έκανε ο Λαμπρόπουλος χθες στη Βουλή ! ! !
Η πολιτική παλινωδία που διακατέχει τον κ. Μπεγλίτη αποδεικνύεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (σε λιγότερο από 3 μήνες) αφού αλλάζει τις αποφάσεις (δικές του και προκατόχων του) σύμφωνα με την εκκεντρική - υπεροπτική πολιτική του, την έλλειψη συναίσθησης του δημόσιου συμφέροντος - χρηστής διοίκησης - πολιτικής συνέχειας και περισσότερο της Εθνικής Ασφάλειας, αφού όλοι οι νεοσύλλεκτοι βρίσκονται στη νότια Ελλάδα για επιχειρησιακούς λόγους.
Συνεχίζει την πολιτική της ασυνέπειας, την ειρωνική - απαξιωτική αντιμετώπιση των πολιτών και την έλλειψη προγραμματισμού, φέρνοντας ολόκληρο τάγμα στην Κόρινθο, λέγοντας ότι το κάνει… «ώστε να εξυπηρετηθούν οι πραγματικές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων».
Επιπλέον, δίχως να έχει δεχθεί τους αρμόδιους φορείς να συζητήσει και επιμόνως να μην παρουσιάζει τον αρχιτεκτονικό και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των μεταρρυθμίσεων και καταργήσεων, παρά μόνο ενδιαφέρεται να διασώσει την οικονομική ζωή του τόπου εκλογής του και τους ψηφοφόρους του, που έχουν απογοητευθεί από τα έργα και μέτρα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κομματικοποιώντας τις ένοπλες δυνάμεις για να προστατευτεί από τον εμφύλιο εκλογικό πόλεμο που τον διακατέχει ακόμα και στις μέρες μας, γυρίζοντας 60 χρόνια πίσω.
Ακούστε τι είπε ο Βουλευτής Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλος για τα στρατόπεδα Χαϊδαρίου και «Παπαφλέσσα» στην Καλαμάτα !



Η χθεσινή επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Μεσσηνίας Λαμπρόπουλου Ιωάννη. Διαβάστε τα πρακτικά της Βουλής εδώ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: