Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η νέα Porsche 911 Carrera προ των πυλών ! ! !


To 1964 παρουσιάστηκε η Porsche 911 με εξακύλινδρο κινητήρα, η οποία αποτέλεσε τη βάση σχεδόν όλων των μοντέλων της Porsche μέχρι σήμερα !
Η 911 του 2012 διατηρεί, όπως ήταν αναμενόμενο, τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της, προσθέτοντας ωστόσο στη γνωστή και πετυχημένη "συνταγή" όλα εκείνα τα συστατικά που οδηγούν στον εκσυγχρονισμό της.
Έχοντας αυξήσει τις εξωτερικές διαστάσεις της, η νέα 911 πρόκειται να διατηρήσει τους εξακύλινδρους επίπεδους κινητήρες άμεσου ψεκασμού.
Στην περίπτωση της 911 Carrera ο boxer κινητήρας θα είναι 3,4 λίτρων και θα αποδίδει 350 ίππους, ενώ στην Carrera S η χωρητικότητα του μοτέρ θα φτάνει τα 3,8 λίτρα και η ισχύς τους 400 ίππους.
Η έκπληξη έρχεται από το σύστημα μετάδοσης και συγκεκριμένα από το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο θα είναι επτά σχέσεων.
Με τον ίδιο αριθμό σχέσεων θα προσφέρεται και το ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο είναι γνωστό από τη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα 911 αναμένεται να ανακοινωθούν όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του αυτοκινήτου που θα γίνει σε λίγες μέρες (13 Σεπτεμβρίου 2011) στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.








Δεν υπάρχουν σχόλια: