Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ολόκληρη η συμφωνία μεταξύ ΠΣΕΕΠ και ΕΛΠΕ ! ! !


Κλικάρετε για μεγέθυνση και ανάγνωση !






12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άμα πούμε ναι σε αυτή τη μαλακια,θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας

REDCROSS είπε...

Γιωργο

Επιβαλλεται οι να φυγουν οι 5 λέξεις παγίδα (..η μετατασόνται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα..) Ποια ειναι τα προβλεπομενα? ο καθενας τα εννοει οπως θελει.. και ολοι καταλαβαινουμε πως θα το χρησιμοποιησει η εταιρεια γι αυτο αλλωστε διατυπωθηκε (υπουλα) ετσι μονο στο τελικο πρακτικο Να διατυπωθει διαφορετικα (..με την προβλεψη να συμφωνουν γι αυτό και τα 2 μερη δηλ. εργαζομενος και εταιρεια..) αφου δεν ειναι εκ του πονηρου.. και εχει "αγνες" προθεσεις Αν ειναι "τυπικο" το θεμα(χαχα)ας το αλλαξουν λοιπον (αλλιως μακαρι να βγω ψευτης αλλα θα το μετανοιωσουμε εμεις οι υποστηρικτικοι.. αυτη την διατυπωση..)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι μονο αυτο το θεμα. Τωρα καταλαβαινουμε γιατι απο το πρωι η εταιρια βομβαρδιζει τα ΜΜΕ οτι υπογραψαμε ΣΣΕ με 17,8 μισθους. Μπορει η σταση της ΠΑΣΚΕ (εργοδοτικη για να συνενοοουμαστε) να εξαναγκασε το σωματειο να υπογραψει αυτη την συμβαση αλλά κατα την γνωμη μου επρεπε να παιξει το χαρτι της ασφαλειας των ΒΕΘ. Πρεπει να ξεβρακωσουμε τα καραγκιοζιλικια τους για την ασφαλεια. Κουβαλανε εταιριες για να πιστοποιησουνε οτι ειμαστε ασφαλεις οταν ολοι ξερουμε σε τι κατασταση ειναι ο εξοπλισμος. Εκει τους ποναει.
Και μια ερωτηση γενικου περιεχομενου. Ο Κωστοπουλος την εχει δει βεντετα και παντου φωτογραφιζεται. Τελευταιο παραδειγμα στην ανακοινωση στο Ιντρανετ για την ΕΚΟ και το ΕΜΠ. Αντι να ειναι ο διευθυνων της ΕΚΟ ειναι ο Κωστοπουλος. Ψαξτε στο Ιντρανετ και θα δειτε σε καθε ανακοινωση και μια φωτογραφια του Κωστοπουλου. Μιλαμε για μεγαλη κοκεταρια.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο Σωματείο μας και σε όλους μας για τον τιτάνιο αγώνα ως τώρα.
Υπογράφουμε τη συμφωνία και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους που αφήσανε για 6 μήνες τώρα σπίτια και οικογένειες.
Αλλά υπογράφουμε.
ΟΧΙ στη συνέχεια φίλοι και συνάδελφοι.
Μη ξεχνάτε την αγελάδα που στο τέλος δίνει μια κλωτσιά και χύνει το γάλα

BENEAS GEORGIOS είπε...

Μη μασάς 23:02
Ποιός να τον δει στο intranet???????
Μόνον ο επι-δεξιος (ψάλτης) μπορεί να τον κάνει διάσημο...
1 επίσκεψη το intranet 1000 και βάλε το blog!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

προσεχε το καλαμι

Ανώνυμος είπε...

συναδελφοι να ειμαστε ευγνωμωνες στον αγωνα του σωματειου και μην ξεχναμε τι ζηταγε η εταιρια στην αρχη των διαπραγματευσεων.Δεν νομιζω οι 2 ωρες παραπανω την βδομαδα και τα 200 ευρω του καφε να ειναι τοσο σημαντικα μπροστα στον κινδυνο των ατομικων συμβασεων που θα μας εκαναν ξανα πετρολα.ΝΑΙ στο πρακτικο συμφωνιας και να υπογραφει ΑΜΕΣΑ η συμβαση.μην ξεχναμε τη επικρατει εξω στην αγορα εργασιας που εχει κανει την ελλαδα μπανανια.Οσο αφορα τις λεξεις παγιδα το σωματειο θα ειναι εκει να μην επιτρεψει αδικες κινησεις της εταιριας

Ανώνυμος είπε...

Η αρχη του τελους για την εσσε αυτη η προταση. Αυτα που χαθηκαν δεν προκειται ποτε να έπιστραφουν. Για τους νεους δεν βλεπω να λεει κανενας τιποτα. Ολοι την τσεπη μας κοιταμε.

REDCROSS είπε...

Τι λες ρε συναδελφε (09.13) οταν η εταιρεια πατησει στην παγιδα γιατι ως γνωστο τα γραπτα μενουν, και γι αυτο το ΕΒΑΛΕ, ενω εσυ τους εδωσες για 1η ΦΟΡΑ καταργηση ειδικοτητων, εγω θα φωναζω βοηθεια απο το σωματειο που μπορει να εχει αλλαξει προσωπα συνθεση... λεγοντας αδικα τα υπογεγραμμενα.. Τωρα αν εσυ ειδες μονο τα 200 ευρω σαν απωλεια και καθολου τον ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ των νεων (ωραια παραδειγματα στα παιδια μας και την συνειδηση μας) τι να σου πω... Αντε καλη βολεψη αλλα τωρα που υπαρχει θυμος και πονος ας "Λουφαξουν" τουλαχιστον απο τα ποστ οι παπαγαλοι για το καλο της εργασιακης ηρεμιας ολων μας (υπαρχουν και ορια)

BENEAS GEORGIOS είπε...

Κατανοώ τις ανησυχίες των συναδέλφων (Υ1-ΓΥ1-ΓΥ2-ΓΥ3-ΓΥ4-ΓΥ5) αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζονται.
Εάν ήταν παρόντες σήμερα στο Γενικό Συμβούλιο θα διαπίστωναν τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Ας αφήσουν λοιπόν τις εικασίες και την καταστροφολογία και ας επικεντρωθούν στα ουσιώδη.
Το Σωματείο και όλες οι παρατάξεις τοποθετήθηκαν και δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Θα υπάρξουν και διευκρινήσεις και διαφορετική διατύπωση στο τελικό κείμενο γι αυτούς που επιμένουν να ανησυχούν.

nas είπε...

Για το οτι ολο τον χρόνο δεν θα έχουμε στην ουσία ούτε ένα ρεπο,βαρδιουχοι νεοι και παλιοι? Αν πρέπει να λείψεις τι γίνεται? Ανευ αποδοχών? Γιατι οι εργαζόμενοι στην βάρδια αν καταλαβα καλά χάνουν 12 ημέρες απο το 40ωρο και 2 ακόμα απο Α.Μ.Α..
Το 44% είναι τραγικό και για τους παλιούς γιατί σταδιακά θα εξαφανιστεί αλλα και για τους νέους συναδέλφους που εξαφανίστηκε ήδη. Ε βεβαια αφού δεν πάνε καλά οι δουλειές να βάλουν πλάτη οι εργαζόμενοι.Α ρε καδρόνι που χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί φύλακες στο ΓΕΝΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ψηφισαν να καταργηθεί η ειδικότητά τους΄!!!!