Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Φωτιές ΤΩΡΑ στο όρος Αιγάλεω και στο Ποικίλο όρος ! ! !
















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο την βδομαδα που μας περασε στις ΒΕΕ εγιναν οι συναντησεις της επιτροπης του σωματειου με τους χειριστες-εργοδηγους για το οργανογραμμα και δυστυχως δεν ανεφερες τιποτα!!!

Ποιες ειναι οι αντιδρασεις απο τις συναντησεις;

Πως φανηκε το σωματειο;

Ηταν προετοιμασμενοι;

Η ΣΣΕ εκλεισε και ηρθε η ωρα για το κορυφαιο ζητημα του οργανογραμματος που θα μας οριζει την εργασια απο εδω και στο εξης!!!

Μουδιασμενοι οι περισσοτεροι χειριστες και οι εργοδηγοι που ακουγαν το σωματειο να μιλα για 'απαιτησεις θεσεων που θα πρεπει να ειναι λογικες!!!'' με βαση τις προτασεις των κατασκευαστων!!!

Λογικες ειναι οι απαιτησεις των συγκροτηματων για προσληψεις εδω και τωρα με βαση τις προτασεις των εργοδηγων που σταθηκαν στο υψος των περιστασεων και οχι της διοικησης που λεει οτι θα τα καλυψουν τα κενα με ατελειωτα δωδεκαωρα για τρια χρονια που καποιοι προτειναν!!!

Δεν καταλαβαμε γιατι πρεπει να ειμαστε λογικοι!!! και να μην γινουν εδω και τωρα αλλες 70 προσληψεις που ειναι απαραιτητες για την ασφαλη λειτουργια των μοναδων στις ΒΕΕ!!!

Την τοποθετηση σου για αυτο το καυτο ζητημα ;

BENEAS GEORGIOS είπε...

Για το θέμα που εσείς γνωρίζετε καλύτερα από εμένα στείλτε μου σκέψεις ή πλήρεις προτάσεις τις οποίες θα αναδείξω στα όργανα του Σωματείου και από το blog με ξεχωριστή ανάρτηση.

Επώνυμα ή ανώνυμα στείλτε e-mail:


beneas13@hol.gr

beneas13@gmail.com