Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Στήνονται κάλπες στα ΕΛΠΕ ! ! !


Αύριο και την Πέμπτη από 06:00 έως 19:00 σε ΒΕΑ – ΒΕΕ – ΒΕΘ και από 09:00 έως 14:00 στη Χειμάρρας.


Κλικάρετε για μεγέθυνση και ανάγνωση !

Οι εργαζόμενοι ψηφίζουν για την ΕΣΣΕ και είναι μοναδική ευκαιρία για κάποιους που ήταν στην κυριολεξία "χεσμένοι" όσο δεν έκλεινε η σύμβαση και πίεζαν τις ηγεσίες των παρατάξεων προς αυτή την κατεύθυνση, να κάνουν την επανάστασή τους ψηφίζοντας ΟΧΙ.

Για άλλη μια φορά "τζάμπα μάγκες"… εκ του ασφαλούς ! ! !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΔΑΚΕ- ΠΑΣΚΕ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΣΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ 1500 ΑΝΕΓΚΛΗΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΤΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.!

Ανώνυμος είπε...

Καλως Μαλακας εισαι Διχαζεις τους εργαζομενους εκ του ασφαλους μαγκα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ χιλιες φορες χεστης παρα ερπετο και παρασιτο για να επιβιωνω Αντε να κλειση η Συμβαση να γλυτωσουμε απ τα σαλια σου

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα με τον συναδελφο 8.28.ΝΑΙ στη συμβαση που θα δωσει εργασιακη ειρηνη για τα επομενα χρονια και θα διασφαλισει την εργασια μας .μην ακουτε κανενος ειδους παπαγαλακι και ψηφηστε με γνωμονα το καλο του συνολου των εργαζομενων.καποιοι σαν τον 1.08 καταντησαν την ελλαδα σε αυτα τα χαλια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΚΕ - ΕΛΠΕ
13/07/11

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στις 13 και 14 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα, καλούμαστε να επικυρώσουμε το πρακτικό συμφωνίας για τη νέα ΕΣΣΕ που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του Σωματείου μας και της διοίκησης των Ελληνικών Πετρελαίων.
Οι έξι μήνες των συνεχών, επίπονων και σκληρών διαπραγματεύσεων και αγώνων που προηγήθηκαν, δίνουν τη θέση τους στη κορυφαία στιγμή κάθε Συνδικάτου, που είναι η υπογραφή νέας σύμβασης και ειδικά σήμερα που αυτό επιτεύχθηκε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Αυτή τη κορυφαία στιγμή θέλουμε να τη μοιραστούμε με τον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά. Η συνεχής βελτίωση της συμμετοχικότητας σε κάθε Δημοκρατική έκφραση, αποτελούσε εξ αρχής κοινό στόχο και των δυο παρατάξεων που αυτή τη στιγμή έχουν την ευθύνη του Σωματείου μας και αυτό υπήρξε δέσμευσή μας. Αυτή λοιπόν τη δέσμευση κάνουμε πράξη και καλούμε μαζικά και δυναμικά τον κάθε συνάδελφο να ασκήσει και τώρα το Δημοκρατικό του καθήκον και υποχρέωση.
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙΚΑ ΕΠΙΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ
ΑΓΩΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ, ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.