Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Νέο απεργιακό τσουνάμι στα ΕΛΠΕ... με πολλές εκπλήξεις ! ! !



Χωρίς απρόοπτα η σημερινή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου στο οποίο οι σύμβουλοι τοποθετήθηκαν απέναντι στο Δόγμα του Διευθύνοντος Συμβούλου: ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ, ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΛΙΓΟ ! ! !

Για άλλη μια φορά καταδίκασαν την πολιτική διαπόμπευσης των εργαζομένων στα ΜΜΕ με χρήματα που προέρχονται από τον πλούτο που παράγουν και αφειδώς διασπαθίζονται από τη Διοίκηση της εταιρείας, τονίζοντας ότι η εταιρεία θα τα βρει μπροστά της ! ! !

Κοινή ήταν η εκτίμηση ότι στόχος της εταιρείας δεν είναι η οικονομία και η ανταγωνιστικότητα μέσω των περικοπών, αλλά η ΔΙΑΛΥΣΗ του Σωματείου.
Άλλωστε ο Διευθύνων επιθυμεί Σωματείο όπως αυτό που αναγνώριζε επί ημερών petrola, πως η κρίση στη Βενεζουέλα επηρέαζε τις αποδοχές των εργαζομένων του διυλιστηρίου στην Ελλάδα ! ! !

Η πρεμούρα τους για διάλυση του Σωματείου δικαιολογείται και από τα σημερινά δημοσιεύματα στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Τα Ελληνικά Πετρέλαια περιλαμβάνονται στα κυβερνητικά σχέδια ιδιωτικοποιήσεων, σύμφωνα με την έκθεση της τρόικας, την οποία επικαλείται το Reuters. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων στην έκθεση περιλαμβάνεται η πώληση του 35,5 % που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο, με χρονικό ορίζοντα το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Η απάντηση των εργαζομένων στα σχέδιά τους είναι ενωτική και αγωνιστική ! ! !

Αυτοί που σίγουρα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα από τις εξελίξεις και θα πρέπει από τώρα όπως ειπώθηκε να ψάχνουν για δουλειά, είναι οι διευθυντές που είδαν το τυρί αλλά δε βλέπουν τη φάκα και παίζουν τα παιχνίδια της Διοίκησης…
Το μόνο βέβαιο είναι ότι το δόγμα του Διευθύνοντος θα εφαρμοσθεί στους Διευθυντές του ομίλου ! ! ! Να το θυμόσαστε αυτό…
Μετά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν εις βάρος των εργαζομένων, έρχεται η δική τους σειρά…
Μέχρι να έρθει η σειρά τους, θα υποστούν και μια σειρά επισκέψεων στις high συνοικίες τους… (ντουντούκες, πανό, φεϊγβολάν και άγριο ξεφωνητό…)
Μιλάμε θα γίνουν ρόμπες στις υψηλές κοινωνίες τους…

Η συζήτηση σήμερα, ήταν και ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ, όπως είπε ο συνάδελφος Θεοφίλης και οφείλω να ομολογήσω πως η τοποθέτησή του με κάλυψε απόλυτα σε σχέση με τις χθεσινές επισημάνσεις μου από αυτό το blog ! ! !

Το Γ. Σ. έληξε με την ψηφοφορία για τις νέες ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και την έκδοση ψηφίσματος για το ξεπούλημα του εναπομείναντος ποσοστού του Ελληνικού Δημοσίου.

Κι αν ξέχασα και τίποτα συμπληρώστε στα σχόλια...


20 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Βλέπω διευθυντές να φοράνε φόρμες και να ανοιγοκλείνουν βάνες…
Βλέπω διευθυντές να ζητούν διευθυντικές θέσεις στις αγγελίες…
Βλέπω διευθυντές καλοζωισμένους να μην αντέχουν αυτό που τους περιμένει…
Βλέπω διευθυντές να αλλάζουν γειτονιά μετά τα κουδούνια που θα τους κρεμάσουν οι εργαζόμενοι…
Βλέπω ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ και διευθυντές να μην αφουγκράζονται τη φωνή της … ΠΛΑΤΕΙΑΣ και να μην αναγνωρίζουν τα σκοινιά που συμβολικά ο όχλος ανεμίζει στα χέρια του…

ΚΡΕΜΑΛΕΣ είναι ! ! !

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δεν με ανησυχούν τα κουδούνια που θα τους κρεμάσουν...
Νέες Πηγάδες Μελιγαλά φοβάμαι εκεί που μας οδηγούν ως κοινωνία...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΡΑΔΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ 2500 ΨΥΧΕΣ!

ΤΑΛΙΜΠΑΝ είπε...

ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ... ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ.. ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ (ΤΟΥΡΑΜΑ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ Η ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ-ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ-ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΠΗΔΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΦΩΤΙΑ ΡΕ ΦΩΤΙΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΕΣ
Ο GEO
1. Εδωσε εξετασεις για να μπει στα ΑΕΙ;
2. Πηγε φανταρος;
Ευκαιρια να μαθει τι σημαινει γ.... και στρατιωτικος περιπατος.
Οι υπολοιποι ευκαιρια να το θυμηθουνε

Ανώνυμος είπε...

trelenomai gia gamisi kai stratiotiko peripato!!!!!!!!!!

zarkadaki είπε...

Ferte tis listes me tis dieythinseis tous gia na etoimasw tis listes me ta dwra kai na programmatisw tis kat oikon episkepseis
xa xa xa foveri drastiriotita

Ανώνυμος είπε...

γιωργο διαβασα την σημερινη ανακοινωση και ομολογουμενως δεν ξαφνιαστηκα. Που θα μας βγαλει ομως αυτος ο δρομος. Αυτα τα γαιδουρια πανε να σωσουν το κεφαλι τους. Δυστυχως οσο και να συμφωνω με τη σταση του σωματειου φοβαμαι πολυ. Θα σε παρακαλουσα αν θελεις να μας ενημερωσεις για τυχον συγκεντρωσεις και θα ειμαστε εκει. Διαβασα για ντουντουκες μαζι σας!!!!! και οχι μονο. Θα ηθελα να πω τη γνωμη μου αλλαξτε τους τα φωτα ξευτελιστε τους οσο δεν παει συσπειρωστε τον κοσμο οσο δεν παει !! ειμαστε ολοι μαζι

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ε ρε γλεντια...

Επενδυτής είπε...

Για όσους δεν μπορούν να κατανοήσουν που οδηγούμαστε οικονομικά, πολιτικά, αλλά πάνω απ’ όλα κοινωνικά, η πολιτική ιστορία διεθνώς λέει ότι όπου συνέβη αυτό που συμβαίνει εδώ, ακολούθησαν απίστευτα δυσοίωνες ημέρες !
Με λιντσαρίσματα, βία, αγανάκτηση, αστάθεια, κρίση θεσμών και αξιών, εν πολλοίς με δημόσιο ξεχαρβάλωμα και απόλυτο κοινωνικοπολιτικό μπάχαλο !
Ας προσέξουν λοιπόν…

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Παιδιά γερά!!!!!!
Έχετε το δίκιο με το μέρος σας.
Παρακολουθώ καθημερινά τους προβληματισμούς σας στην ομάδα σας στο fb
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_183089125077401
Όλη η κοινωνία αντιστέκεται, είστε πρωτοπόροι στους εργασιακούς χώρους, θα είστε και νικητές!!!!!!!

Pierre de Babané είπε...

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, οδηγοί της ελπίδας τα νιάτα της Ελλάδας, που ξεχύθηκαν στις πλατείες από το Σύνταγμα ως τον Λευκό Πύργο φωνάζοντας ΟΧΙ στο Μνημόνιο, Έξω η Τρόικα, Κάτω η Κυβέρνηση της μειοδοσίας και του ξεπουλήματος.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαος αδερφια για ακομη μια φορα εναντια στα λαμογια θα ειναι ο νικητης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος δε θυμαται στις ΒΕΕ τα ανεκδοτα για την κριση στη Βενεζουελα!!!!!! Το 2003 πρεπει να ηταν αν ενθυμουμαι καλως...

zarkadaki είπε...

ERXETAI O KATSIAVOS

Ανώνυμος είπε...

Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους. Θ.Κολοκοτρωνης.