Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σήμερα το απόγευμα η τελετή Εκκίνησης του 57oυ Ράλλυ Ακρόπολις ! ! !


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η BP Ultimate, που τα τελευταία χρόνια έχει συνδεθεί με τον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, επιστρέφει εφέτος με μια εξαιρετικά δυναμική παρουσία από τη θέση του Επίσημου χορηγού του 57oυ Ράλλυ Ακρόπολις.

Τελετή Εκκίνησης
Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 19:30, με την Τελετή Εκκίνησης, στο φυσικό του χώρο, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλα τα αυτοκίνητα με τα πληρώματά τους, παρατεταγμένα στη Ροβέρτου Γκάλλι (κάτω από το εστιατόριο ‘Διόνυσος’) και να πάρουν αυτόγραφα από όλα τα μεγάλα ονόματα του WRC, από τις 18:00!

Σημεία Δράσης BP Ultimate
Η δράση και οι δοκιμασίες θα συνεχιστούν στις 17,18 και 19 Ιουνίου, στις ειδικές διαδρομές, σε έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται από τους δυσκολότερους του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Φέτος, η βάση του αγώνα και το Service Park θα βρίσκονται στο Λουτράκι, στη Σχολή Μηχανικού. Τόσο στο Service Park, όσο και στις σκληρές Ειδικές διαδρομές: ΘΗΒΑ 1, ΘΗΒΑ 2 και POWER STAGE, καθώς και στην πολλά υποσχόμενη νυχτερινή διαδρομή στην ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (πάνω από το Λουτράκι), η BP Ultimate θα έχει οργανωμένους χώρους δράσης, με διαγωνισμό, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Η τελετή τερματισμού θα φιλοξενηθεί στο Λουτράκι, στις 19 Ιουνίου, στο χώρο του Casino.
Σας περιμένουμε λοιπόν, για να ζήσουμε από κοντά, μαζί με τους χιλιάδες φίλους του Ράλλυ Ακρόπολις, έναν ακόμη ενδιαφέροντα, απαιτητικό και ανατρεπτικό αγώνα!
Με εκτίμηση,

Για την Ελληνικά Καύσιμα Α.Ε.Ε.
Διεύθυνση Μάρκετινγκ Καυσίμων

Δεν υπάρχουν σχόλια: