Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Άνοιξε στο "Μπαρουτάδικο" η 9η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Αιγάλεω ! ! !


Από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου, στο Άλσος της πόλης ο Δήμος Αιγάλεω διοργανώνει την 9η Ανθοκομική Έκθεση.
Σ΄αυτόν τον καταπράσινο χώρο, σ΄ ένα από τα πλέον κεντροβαρικά σημεία του Αιγάλεω, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν διάφορα είδη φυτών και λουλουδιών και να τους δοθούν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές από τους εκθέτες ανθοπαραγωγούς.

Στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις (παραστάσεις Θεάτρου Σκιών, μουσική εκδήλωση κ.λ.π.).

Στις 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, ημέρα που θα ολοκληρωθεί η έκθεση, έχει προγραμματιστεί μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Διάρκεια έκθεσης: 19 Μαϊου – 5 Ιουνίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ. καθημερινά.

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για την Δευτέρα 23 Μαϊου στις 7.30 μ.μ.


Με μήνυμά του ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς καλεί όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν την Έκθεση, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα λίγες στιγμές ξεκούρασης στο όμορφο αυτό χώρο που αποτελεί ένα πραγματικό περιβαλλοντικό στολίδι για το Αιγάλεω και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας.

«Με δεδομένο ότι το 2011 είναι παγκοσμίως αφιερωμένο στην προστασία των δασών, για την Νέα Δημοτική Αρχή το Άλσος της πόλης μας εκφράζει μια ανυπολόγιστη αξία που συνδέεται άμεσα με την βιώσιμη ανάπτυξη του Αιγάλεω. Η συγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται σε αυτή την λογική», υπογραμμίζει στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: