Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κωλοτούμπα ανώτερη και από του Djibril Cissé στα ΕΛΠΕ ! ! !


Πρωταπριλιά δεν είναι… ο ΣΚΑΙ γραφείο τύπου της εταιρείας είναι… οπότε και η κωλοτούμπα ανώτερη από αυτή του Djibril Cissé είναι ! ! !

Πάντως εγώ σχεδιάζω τη δραστηριότητά μου για την επόμενη 10ημερη ΑΠΕΡΓΙΑ ! ! !


«Τα Ελληνικά Πετρέλαια δε μειώνουν τους μισθούς των εργαζόμενων στη νέα συλλογική σύμβαση αλλά ζητούν αύξηση της παραγωγικότητας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Γιάννης Κωστόπουλος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα φυσαει απο τον βορια. την παρασκευη που θα γυρισει νοτιοανατολικος να δουμε τι θα πει. Ο ανθρωπος είναι για δεσιμο

ΤΑΛΙΜΠΑΝ είπε...

Μιλαμε για μανατζερ με προυπηρεσια σε καλυντικα και στα κινητα της eurobank που οταν ηρθε στην πετρολα καθοτανε 1α ωριτσα και μετα ετρεχε στο συνταγμα (eurobank) γιατι ειχε παθει "εξαρτηση" στο προηγουμενο ποστο του.. και που γιακανα χρονο ερχοτανε σαν ουφο στο διυλιστηριο και ολο χαρα διαλαλουσε οτι ανακαλυψε οτι δεν βρωμαει τελικα οπως νομιζε και αγναντευε την Σαλαμινα ευτυχισμενος.. ο ιδιος που αναβαθμισε το κελεπουρι τον Ρουτση (που εν καιρω κρισης αποφασισε να "σηκωσει" αχρειαστο-γιατι αραγε-κτιριο!! στην εισοδο των εγκαταστασεων!!)και που μας ειχε προσφερει κατι ωραιους πινακες και σχεδιαγραμματα logo της πετρολαλαμπας.. τι να πρωτοθυμηθεις απ το εργο του... εργολαβοποιηση τμηματων την ποικιλια Δ/ντων και Δ/σεων τις στρατιες των συμβουλων τις ακριβοενοικιασεις κτιριων τις μεταεγκαταστασεις προσωπικου τις πωλησεις στην ερευνα.. την δωρεα γης για σκουπιδοτοπο διπλα στις ΒΕΕ.. η για την ολη υπερηφανεια ανακοινωση χορηγειας στο Μεγαρο για μπαλετο την ωρα που θελει να κατακρεουργησει την ΕΣΣΕ.. τιτανιο εργο λεμε το γκολντεν μπου του Π.Ψυχικο αξιομνημονευτος...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ο/Η ΤΑΛΙΜΠΑΝ είπε...

(που εν καιρω κρισης αποφασισε να "σηκωσει" αχρειαστο-γιατι αραγε-κτιριο!! στην εισοδο των εγκαταστασεων!!)

Θα μου επιτρέψεις να πω πως εταιρείες του μεγέθους και του αντικειμένου των ΕΛΠΕ δεν τις αγγίζει η κρίση.
Και ότι δεν είναι αχρείαστο ένα έργο που έπρεπε να είχε κατασκευαστεί εδώ και δεκαετίες για να καλύπτει τις ανάγκες αυτών που θα εργάζονται εκεί.
Και ότι είναι ΝΤΡΟΠΗ για το μέγεθος και το πρεστίζ της εταιρείας να μην έχει αξιοπρεπή είσοδο εγκαταστάσεων, όπως συμβαίνει στις ΒΕΕ.
Και ότι αχρείαστα και άχρηστα ήταν τα καγκελόφραχτα έργα της εποχής petrola-Κάγκα που άλλα κατεδαφίστηκαν και άλλα παραμένουν ως τις μέρες μας (μνημεία απύθμενης βλακείας των εμπνευστών τους) χωρίς ουδέποτε να λειτουργήσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟΥ????
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΓΙΩΤ?
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΕΤΡΟΛΑ???

Ανώνυμος είπε...

θα παρκαρουνε τα ουφο τους