Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ για την ΑΠΕΡΓΙΑ ! ! !


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Δ.Α.Κ.Ε ΕΛ.ΠΕ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ελευσίνα 03/04/2011



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την ίδια ώρα που οι τιμές αγαθών και υπηρεσιών γύρω μας καλπάζουν ανεξέλεγκτα και ο πληθωρισμός διαμορφώνεται πια σε πολλαπλάσια επίπεδα του αντίστοιχου της ευρωζώνης, ενώ η ανεργία και το κόψιμο των μεροκάματων, μισθών και συντάξεων οδηγούν χιλιάδες συμπολίτες μας στη φτώχεια, η διοίκηση των ΕΛΠΕ έχοντας το πράσινο φως από την κυβέρνηση, προσπαθεί με αστείες δικαιολογίες και επιχειρήματα, να υλοποιήσει πλήθος αντεργατικών μέτρων και να σηκώσει απατηλά τη σημαία της δήθεν «κάθαρσης» των εργαζομένων.

Η σημερινή διοίκηση αντί να εργαστεί σοβαρά με στόχο την καλυτέρευση και ανάπτυξη των ΕΛΠΕ το μόνο που κάνει είναι να εμπαίζει τους εργαζόμενους και να αναλώνεται καθημερινά σε συνεχείς αντεπιθέσεις πρωτοφανούς αγριότητας κατά του αντιπροσωπευτικού τους σωματείου, με συκοφαντίες και απειλές χρησιμοποιώντας, όπως οι πάντες γνωρίζουν, και τα ελεγχόμενα από τη μεγάλη ιδιοκτησία ΜΜΕ για (φυσικό) σύμμαχο.

Κύριοι πρέπει επιτέλους να διοικήσετε! Με "στημένες" διαπιστώσεις, επικοινωνιακά τεχνάσματα και εύκολες δικαιολογίες δεν ασκείται διοίκηση.

Η ΔΑΚΕ ΕΛ.ΠΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ να παραμείνουν ενωμένοι στους δύσκολους αγώνες που έρχονται, συστρατευόμενοι ΟΛΟΙ γύρω από το ΠΣΕΕΠ βάζοντας στην άκρη όσα τεχνητά τους χωρίζουν και αγνοώντας κάθε είδους πίεση από οπουδήποτε και αν προέρχεται.

Η ΔΑΚΕ ΕΛ.ΠΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συνεχίσουμε απτόητοι την αγωνιστική και την δυναμική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, απαιτώντας να μπει τέλος σε κάθε αντεργατική, αντικοινωνική και αντιαναπτυξιακή πολιτική που διευρύνει την ύφεση και τα προβλήματα στο χώρο εργασίας μας και γενικότερα στην κοινωνία.

Η ενεργή συμμετοχή ΟΛΩΝ μας στους αγώνες είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να μπορέσουμε να βάλουμε φρένο στις ορέξεις τους.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΟΥΜΕ!!!
ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ...(ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ)