Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Τα βρόντηξε ο Λάτσης από τα ΕΛΠΕ !


Οι πληροφορίες μας δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση.
Εξοργισμένος ο Dr Σπύρος Λάτσης εγκαταλείπει τα σχέδιά του στα ΕΛΠΕ μη κατανοώντας τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε μεγάλες αλλαγές στην Διοικητική Ιεραρχία, αφού πλέον το Ελληνικό Δημόσιο θα κατέχει πάνω από το 75% του μετοχικού κεφαλαίου.
Προκρίνεται η λύση Άκη Τζοχατζόπουλου στην προεδρία, αφού γνωρίζει τα πράγματα καλύτερα από όλους και ήταν αυτός που με μαεστρία έκανε το επιτυχημένο Deal μεταξύ ΕΛΠΕ και Petrola του ομίλου Λάτση το 2003.
Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει μάλλον ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που έχει άριστες σχέσεις με την ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ.
Βέβαια, μετά από αυτές τις εξελίξεις θεωρούνται βέβαιες οριζόντιες και κάθετες περικοπές κεκτημένων των εργαζομένων.
Πάντως σημασία έχει ότι παρά τις περικοπές θα νιώθουμε την ασφάλεια στη ζεστή αγκαλιά του Ελληνικού Δημοσίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΠΟ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ. ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΤΕΣ- ΚΥΡΙΑΚΕΣ -ΑΡΓΙΕΣ-ΠΑΣΧΑ- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ- 25 ΜΑΡΤΙΟΥ- 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- Κ.Α. ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ 10 ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ.
ΕΤΣΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΧΤΥΠΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ.
KAI NA ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΠΕΝΙΧΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΆΜΕΣΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΚΕΡΔΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛ. ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΦΕ ΜΠΕΝΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΨΕΜΑΤΟΣ.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Πρωταπριλιά σήμερα ! ! !
Και του χρόνου να είμαστε καλά, να ξανάρθει το γέλιο στα χείλη μας και να μην έχουμε χάσει το χιούμορ μας !

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ηταν ο τζοχατζοπουλος ακομη θα επερνες ψιχουλα στον λατση.εγινες επαναστατης μετα το 2004.ασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε