Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των συμβασιούχων του Δήμου της Αθήνας ! ! !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H αδιαλλαξία του Δημάρχου Αθηναίων όσον αφορά το θέμα της αποκατάστασης των συμβασιούχων, η εμμονή του να συζητήσει το θέμα της «πρόσληψης 900 συμβασιούχων ορισμένου χρόνου – 8 μήνες» και η άρνησή του να επιτρέψει την είσοδο στους εργαζόμενους οδήγησε στην κατάληψη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και την ακύρωση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αίτημα όλων των εργαζόμενων του Δήμου Αθηναίων είναι :
1) H απόσυρση του θέματος της πρόσληψης νέων συμβασιούχων
2) Η παραμονή των υπαρχόντων συμβασιούχων στην εργασία
3) Παρέμβαση στην Κυβέρνηση για αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου το οποίο θα επιτρέψει την τακτοποίηση των ήδη εργαζόμενων συμβασιούχων
Εάν δεν υπάρξει διευθέτηση του θέματος πρέπει να θεωρείται βέβαιο η ακόμη δυναμικότερη παρέμβαση όλων των εργαζομένων διότι ουδείς έχει το δικαίωμα να πετάει στο δρόμο ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο Δήμο για οκτώ ή εννέα συνεχόμενα χρόνια.

TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Βλέπω το Νίκο Μιχαλολιάκο να δίνει το παρών στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ αφού ούτως ή άλλως οι γνωστοί επαγγελματίες της πολιτικής, των εκπροσωπούμενων στη Βουλή κομμάτων... δεν κυκλοφορούν πλέον ! ! !

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί… απολαύστε το Video ! ! !


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο γεια σου να είσαι πάντα καλά με υγεία και να συνεχίσεις να γράφεις και να τους ενοχλής. Φρόντισε να ενημερώσεις για την επίσκεψη του Νίκου Μιχαλ. στα ΕΛΠΕ. Είναι ο μόνος που εμπιστευόμαστε. Καλή σου νύχτα. Παντελής Αναγνωστόπουλος.